Nieuws - 6 februari 2020   9:07 Après-skiër dood gevonden in een beekje in het Zillertal

Door:

Een Noorse wintersporter is na de après-ski in Fügen aan de wandel gegaan, maar nooit aangekomen op zijn accommodatie. Later is hij dood gevonden in een beekje! 

Maandagavond, na een flink afzakkertje in de bar, raakte de Noorse man zijn vrienden kwijt. ‘s Nachts is hij vervolgens aan de wandel gegaan, vermoedelijk om zijn slaapplek te bereiken, maar die heeft hij nooit kunnen bereiken.

Bij zijn vrienden gingen dinsdagochtend pas de alarmbellen af en toen ze hem probeerde te bellen en hij zijn telefoon niet opnam, hebben ze toch maar de politie gebeld.

Zoektocht

De politie is uiteraard direct begonnen met een zoektocht naar de man en het duurde niet lang voordat ze ‘m hebben gevonden. Zijn levenloze lichaam lag in een klein beekje en ze konden ‘m vrijwel direct identificeren.

Vooralsnog gaat de politie uit van een ongeluk, aangezien de man behoorlijk dronken was ten tijde van overlijden. Waarschijnlijk is hij na zijn tocht naar het appartement simpelweg in het beekje gevallen en kon hij zich in dronken toestand niet meer redden, waarop hij is verdronken.

Dronken ongevallen

Het is niet de eerste keer dat er zo’n ongeval plaats vind deze winter. Eind januari overleed er een Brit in Frankrijk toen hij eveneens na een avondje stappen zijn weg niet terug kon vinden naar zijn slaapplek.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws