Nieuws - 10 mei 2021   16:30 Arapahoe Basin: Laat je vaccineren, krijg gratis bier

Door:

Hey Nederland, letten we even op? Het Amerikaanse skigebied Arapahoe Basin hebben een nieuwe actie opgezet die komend weekend in gaat. Laat je prikken en je krijgt er gratis bier bij! 

Met zulke plannen heb je de bevolking natuurlijk binnen no-time volledig gevaccineerd. In Arapahoe Basin, gelegen in Colorado, werken ze samen met Summit County Public Health om deze actie op te zetten. Ze hebben een hele lading aan COVID-19 vaccins van Johnson & Johnson, oftewel het ‘Nederlandse’ Janssen vaccin. Iedereen die zaterdag 16 mei tussen 12 en 4 binnen komt, kan een vaccinatieprik ontvangen.

En ja, als je die prik dus laat zetten, dan krijg je nog meer. Iedereen die een vaccin toegediend krijgt mag namelijk naar de 65h Alley Bar & Grill voor een volledig gratis vers getapt biertje, een Bloody Mary of een frisdrank naar keuze.

Iedereen welkom

Het bijzondere aan deze actie is dat het vaccineren eigenlijk heel simpel verloopt, zeker wanneer je het met de huidige situatie in Nederland vergelijkt. Iedereen die ouder dan 18 jaar is mag namelijk een prik krijgen. Je hoeft niet eens in Colorado te wonen, al is het wel handig wanneer je een inwoner van de Verenigde Staten bent, zodat ze je medisch dossier bij kunnen werken en zeker kunnen zijn dat je niet later alsnog een tweede vaccin gaat krijgen.

“We zijn erg bevoordeeld met deze sterke samenwerking en dat we het vaccin uit mogen delen in A-Basin”, aldus de operationeel directeur. “Vanaf de start van dit seizoen hebben we met z’n allen gewerkt aan de veiligheid en gezondheid van onze gasten en personeel. Hopelijk kunnen we door het aanbieden van deze vaccins onze gemeenschap weer een stap verder helpen en dit moeilijke jaar achter ons laten. Het minste wat we kunnen doen is onze gasten bedanken met een gratis drankje.”

Het enige wat gevraagd wordt is dat je nog 15 minuten na je prik blijft wachten, zodat men kan zien of je een bijzondere reactie op het vaccin hebt. Is dat niet het geval, dan ben je vrij om je biertje te claimen en als je wil de berg op te gaan.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws