Nieuws - 8 januari 2016   16:17 Armada Skis heeft er een nieuwe aanwinst bij: Sammy Carlson!

Door:

De geruchten waren er al een tijdje, maar nu is het dan toch eindelijk officieel: Sammy Carlson gaan we de aankomende periode zien stunten met ski’s van Armada ondergebonden! De deal zou tijdens het filmen van Teton Gravity Research’ The Sammy C Project rond zijn gemaakt. Tja, als we alleen al de beelden zien van dat project dan snappen we wel waarom Armada samen met Sammy Carlson in zee wilde!

Dat is uiteraard nog maar één van de vele redenen waarom Armada Sammy Carlson maar wat graag aan hun team wilde toevoegen. Het is namelijk altijd wel genieten geblazen wanneer Sammy op ons scherm voorbij komt! Wat denken we bijvoorbeeld van de video-only wedstrijd X Games Real Ski Backcountry waar hij in 2013, 2014 én in 2015 er met de hoofdprijs vandoor ging?

Het waren enorm mooie overwinningen, ook al is dat alsnog eigenlijk maar een klein gedeelte van wat de Amerikaanse skiër allemaal al aan zijn lijstje met hoogtepunten heeft mogen toevoegen. De skiër die over drie dagen 27 kaarsjes mag uitblazen is zoals je waarschijnlijk wel weet gestopt met het competitie skiën om een nieuw avontuur te starten en zo het meeste uit zichzelf te kunnen halen. En daar is The Sammy C Project een mooi voorbeeld van!

En nu is het dus Armada die z’n naam aan deze skiër hangt en al met al zijn beide partijen er zeker over te spreken. Wij zitten op onze beurt stiekem wel te wachten op een verse edit van hem samen met Tanner Hall. Of samen met Torin Yater-Wallace. Of samen met Henrik Harlaut of Lisa Zimmermann! Kies er maar eentje uit Sammy, wij kijken er naar uit! Tot die tijd doen we het met deze gave welkomstedit van Armada.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws