Nieuws - 16 november 2019   9:27 Arthur Longo tekent contract bij CaPiTa

Door:

Yep, Arthur Longo gaan we de aankomende periode met een snowboard van CaPiTa voorbij zien komen!

CaPiTa noemt ‘m ‘The Rocket Man’ en eerlijk is eerlijk: geen idee waar het vandaan komt. Misschien missen we iets en als dat het geval is horen we dat heel graag, maar dat maakt nu ook even niet uit. Bijleren doen we dan ook dagelijks en uit betrouwbare bron hoorden we ook dat Arthur Longo, volgens de bron één van de meest stijlvolle bazen, al wel vaker op snowboards van Capita had gereden. Dat is nu dan in ieder geval officieel en Arthur Longo en CaPiTa zijn meteen maar vol gas gegaan.

Zoals we het graag zien, zullen we maar zeggen! “In honor of Arthur_Longo joining The Super Corporation, we’ve release a late special edition CAPiTA Mercury 157. Grab one while you can, these things will pop off the shelves as easily as they pop off the side hits! This LTD release is a Mercury with an extended camber profile, adding a little more pop to this all-mountain charger”, aldus CaPiTa zelf op hun instagram account. Lang verhaal kort: de shit is aan.

En om het helemaal af te toppen staat er dus een welkomstedit op je te wachten. In het begin ga je het team voorbij zien rossen, waarna het de beurt is aan Arthur Longo himself om in de schijnwerpers te staan. Oh, en als je denkt “huh, welkomstedit met meer personen?” dan raden we je aan om nog steller op play te klikken. Want de beelden zijn echt, damn… Ja, er zitten me toch een aantal shots tussen! Backcountry, urban, het maakt niet uit.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws