Nieuws - 8 november 2017   8:38 Aspen moet stoppen met liftpas actie van $6,50

Door:

Wie had dat aan zien komen? Je gaat online skipassen verkopen voor $6,50 als marketingstunt en binnen no-time verkoop je er zo veel dat je de actie maar stop moet zetten. Ze kregen het voor elkaar in Aspen! 

Het begon als een simpele marketingstunt aangezien Aspen dit jaar 50 jaar bestaat. In 1967, toen ze voor het eerst kaartjes gingen verkopen, was de prijs namelijk $6,50 voor een dagkaartje en daarom hadden ze het plan om eenmalig dezelfde prijs aan te houden. Met een normale dagprijs van $155,- is dat een aardig verschil.

Die goedkope dagpassen konden ook online gekocht worden en binnen een hele korte tijd had Aspen dik 12.000 van die dingen weten te verkopen! Aangezien die passen alleen maar geldig zijn in het weekend van 15 en 16 december, moesten ze de promotie wel stopzetten omdat het anders veel te druk zou gaan worden in het Amerikaanse dorp.

Blijkbaar is het marketingteam van Aspen aardig overdonderd met deze hoeveelheid aangezien ze verwacht hadden dat er maar een paar duizend kaartjes verkocht zouden worden. Dat bleek dus wel even wat anders te gaan dan gepland waardoor het ‘anniversary weekend’ wel eens heel erg druk kan gaan worden.

Voor Aspen gaat het nog een aardige klus worden om dit in goede banen te sturen en de enige optie is dus om de actie via de online kanalen stop te zetten. Degene die op 15 of 16 december aankomt in Aspen kan bij de kassa alsnog een kaartje kopen voor $6,50, al wordt nu al wel afgeraden om op die dagen nog aan te komen aangezien er dikke vette wachtrijen worden verwacht voor de skiliften. Oftewel, er komen Vail-achtige taferelen aan in Aspen!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws