Nieuws - 30 januari 2019   20:25 Audi Nines 2019 breidt uit naar 2 locaties, dropt verse trailer

Door:

Audi Nines komt ook in 2019 voorbij en dit laten ze niet zomaar aan zich voorbij gaan, er komt namelijk een tweede locatie bij!

En dit alles gaat allemaal op hetzelfde moment plaatsvinden! Naar eigen zeggen is het “The very first time the event will take place simultaneously in not one, but two different resort locations promising twice the fun and twice the progression,” en eerlijk is eerlijk…

…Het klinkt een beetje als een slecht excuus zodat ze de dames en heren weer uit elkaar kunnen halen.

Want hoe jammer we het ook vinden, dat is wat er gaat gebeuren. De dames gaan naar Obergurgl-Hochgurgl, waar de heren richting Sölden zullen afreizen voor Audi Nines 2019. Jammer maar helaas dat beide partijen weer uit elkaar gaan, we vonden het net zo leuk worden dat de skiërs en snowboarders en heren en dames bij elkaar gevoegd waren!

Maar goed, ze zullen er waarschijnlijk bij Audi Nines zelf ook wel over nagedacht hebben, dus we laten het maar even voor wat het is. Benieuwd naar de course zijn we overigens des te erger want nu mag de organisatie dus op twee plekken iets unieks uit de grond gaan stampen. En daar kijken we wel echt naar uit, aangezien het door de jaren heen steeds epischer en epischer werd.

Dat zit dus wel snor en Audi Nines heeft al door laten schemeren dat er een night shoot komt, net zoals een wedstrijd en dit alles gaat in de komende editie van Audi Nines gewoon dus doodleuk vermenigvuldigd worden. Uitkijken naar dit alles doen we sowieso en zet ‘m alvast maar in je agenda, want van 22 tot 27 April 2019 gaat Audi Nines z’n gezicht weer laten zien. Tot die tijd de trailer om je extra in de mood te brengen:

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws