Nieuws - 14 februari 2020   10:16 Audi Nines maakt je weer lekker met nieuwe beelden voor Audi Nines 2020

Door:

Als Audi Nines je beelden laat zien, dan wil je die gewoon even zien. Want ook de 2020 editie gaat een heerlijke worden!

Het is februari en dat betekent dat het tijd is voor een wedstrijd van formaat waar we naar uitkijken nog steeds geen tijd is voor Audi Nines 2020. Damn son, het is gewoon nog dik twee maanden voordat we de actie van Audi Nines op ons beeldscherm kunnen krijgen.

Wow, wat zuur man! We hebben zoals je merkt even een momentje van besef en jammer is ‘t zeker dat het nog even duurt, maar gelukkig is het wel een moment waar we kunnen aftellen richting de wedstrijd die de afgelopen jaren hoge ogen gooit.

Ofzoiets.

Ja weten wij veel, we proberen er ook maar gewoon ene positieve swung aan te geven.

Feit blijft dat er nog even gewacht moet worden op de échte nieuwe beelden, maar om ons toch ergens een beetje tegemoet te komen heeft de organisatie een nieuwe teaser het internet opgesodemietert. Daar zijn we uiteraard erg blij mee én ze hebben er meteen voor gezorgd dat we weer op de hype train springen en meeknallen.

Want deze edit kan je eigenlijk ook wel een beetje als een eerste teaser voor Audi Nines 2020 zien inclusief de praktische informatie. Sölden en Gurgl zullen weer de plekken zijn voor alle actie van Audi Nines, die in de week van 13 tot en met 18 april 2020 van start zal gaan en om het af te maken is er op 15 april een public night shoot. Het einde van de week eindigt natuurlijk met de wedstrijd op 18 april die eveneens voor publiek te bezoeken valt.

Genoeg te begluren dus en als je het niet weet te redden naar deze twee plekken zullen wij je eveneens overladen met beelden van Audi Nines 2020 die de moeite waard zijn. Al met al? We’re ready!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws