Freestyle. Nieuws - 11 juni 2020   18:20 Audi Nines roept alle editors op voor nieuwe contest, maak jij de winnende edit?

Door:

Al die grandioos lekkere beelden waar ze je bij Audi Nines al-tijd lekker mee maken? Jij kan nu met al het beeldmateriaal aan de slag én je kunt er fijne prijzen mee winnen! Dus, wie gaat er een leipe edit bouwen zoals we van Audi Nines gewend zijn?

Dat is dus de grote vraag van vandaag. En de komende week trouwens. Want je hebt tot 17 juni om je edit in te zenden.

“WHAT, MAAR DAT IS NOG MAAR 6 DAGEN!”

Ja, eh. Sorry? Geen idee, maar je hebt gewoon tot 17 juni om je Audi Nines edit te laten zien.

Ze waren zelf al door de edits heen en eerlijk is eerlijk: ze hebben het er bij Audi Nines nog aardig lang volgehouden. Elke keer dachten we ‘dit moet nu wel de laatste edit zijn, dat kan echt niet anders!’, maar toch kwamen ze telkens weer met nieuwe beelden op de proppen.

Waardoor wij weer fanboy gedrag aan het vertonen waren.

Maar nu is het dus tijd om je eigen edit in te sturen en die mag niet langer duren dan 59 seconden. Meer informatie zullen we hieronder even kort en krachtig neerzetten zodat het allemaal helder voor je is.

1) Vraag toegang tot de beelden door een mailtje naar thor@distillery.cc te sturen. Inclusief je Insta-pagina, naam, leeftijd en waar je vandaan komt.
2) Maak een 59 seconden edit en het liefst zo creatief mogelijk.
3) Gebruik alleen muziek die rechtenvrij is.
4) Afmetingen zijn 4:5, dus 1080 x 1350.
5) Zend je WeTransfer link naar thor@distillery.cc inclusief je Insta-pagina, naam, leeftijd, waar je vandaan komt én muziek credits.

Zo, there’s that. Meer is er niet nodig. Er zijn meerdere prijzen te winnen en aangezien ze samenwerken met GoPro & hun andere partners zal het vast en zeker iets zijn om voor te strijden. Meer informatie vind je hierrrrrr. Wie gaat er een poging wagen?

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle