Nieuws - 9 april 2021   15:59 Bar in Saalbach gaat gratis bier weggeven

Door:

Klaar voor een lading gratis bier en dat ook nog eens in de bergen? Je moet wel toevallig in Oostenrijk zitten, maar dan kan je los. Een bar in Saalbach gaat z’n biervoorraad gratis weg doen! 

De eva,ALM in Saalbach, gelegen in het dorp vlakbij het dalstation van de Bernkogelbahn, heeft het normaal gesproken dik voor elkaar. Ze hebben een deal met een brouwerij in het Oostenrijkse Kaltenhausen, waar eva,ALM Original Bier wordt gebrouwen. Het biertje wordt omschreven als ‘vol body en karakter, gebrouwen volgens traditionele recepten met een vol mout-boeket en een vleugje karamel’. Goed, krijg je al dorst?

Mooi. eva,ALM heeft namelijk een hele stash aan bier staan die ze in hadden gekocht, maar nu niet meer hebben kunnen verkopen. De voorraad begint richting z’n houdbaarheidsdatum te kruipen en dat betekent dat ze het niet meer kunnen verkopen. Tijd voor een andere oplossing!

Donatie voor het goede doel

eva,ALM en de brouwerij uit Kaltenhausen hebben daarom besloten om een actie op te zetten waarbij alle biertjes gratis weggegeven worden. Wel staat er een donatiebox bij het afhaalpunt, waar je een bedrag in kan doneren dat vervolgens naar een stichting die kinderen in de regio bij staat. De eigenaar van de bar en het bijbehorende hotel storten daar zelf ook nog eens ‘een bedrag’ bovenop.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws