Nieuws - 6 maart 2016   14:28 Bizar dodelijk ski-ongeluk in Haus im Ennstal

Door:

In het Oostenrijkse Haus im Ennstal is gisteren een 20-jarige skiër door een bizar ongeval om het leven gekomen. Hij was een normale afdaling aan het maken toen hij een steile afgrond over het hoofd zag en op een straat terecht kwam! 

De 20-jarige skiër kwam zelf uit het Oostenrijkse Stiermarken en hij was aan het skiën in Haus im Ennstal, een klein skigebied dat onderdeel is van het grotere Schladming-Dachstein. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van “Kapplhofes” bij het maken van de dalafdaling.

Bij deze dalafdaling zag hij om onbekende redenen een afgrond over het hoofd waardoor hij maar liefst vijf meter naar beneden viel en terecht kwam op een geasfalteerde weg, waar hij vervolgens levenloos bleef liggen.

Omstanders zagen de man vrij snel liggen en hebben vervolgens direct een ambulance ingeschakeld, ook al lag de man er op dat moment al levenloos bij. Het ambulance personeel is vervolgens nog een uur bezig geweest met reanimatiepogingen maar het mocht allemaal niet baten, de Oostenrijkse skiër is ter plekke overleden.

Hoe dit bizarre ongeval precies heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk, over het algemeen zijn dit soort afgronden namelijk goed beveiligd tegen dergelijke crashes! Er zijn dan netten gespannen die de skiërs afremmen en de Oostenrijkse politie zal dan ook een onderzoek starten naar de exacte oorzaak van dit ongeval.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws