Nieuws - 18 februari 2017   11:42 Bizar: man overreden door Pistenbully, ter plekke overleden

Door:

Holy shit, dit is iets wat je in een soort horrorfilm zou verwachten! Toch is het afgelopen donderdag gebeurd in het Oostenrijkse Silvretta Arena. Een Duitser is daar overreden door een Pistenbully en hij heeft het niet overleefd. 

We zien tegenwoordig wel vaker freak accidents voorbij komen waarbij skiërs iemand aan z’n overlaten terwijl diegene later overleden blijkt te zijn, maar dit is nog wel een tandje erger… Donderdag aan het einde van de middag was een 57-jarige Duitser met zijn zoon en dochter aan het skiën in het Oostenrijkse Silvretta Arena toen hij door nog onbekende reden tegen een Pistenbully aan klapte. Deze bully werd gebruikt door een bergrestaurant om de werknemers naar beneden te brengen aan het einde van de dag.

Na de crash met de pistenbully reed het gevaarte ook nog eens over de man heen en dat liep niet goed af. De man overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Volgens de berichten zou de zoon van de overleden man de Pistenbully in hebben gehaald, waarop de vader ‘m achterna ging. Door nog onbekende reden kwam de man ten val en de pistenbully kon niet meer op tijd stoppen.

Onderzoek

De politie is ondertussen druk bezig met een onderzoek naar dit bizarre ongeval omdat zoiets natuurlijk nooit mag gebeuren. Er zijn allerlei veiligheidsmaatregelen aanwezig om dit soort ongevallen te voorkomen en gezien het feit dat het ook nog eens gebeurde op een breed en vlak stuk staat de politie nog voor een raadsel. De zoon en dochter van de man zijn in ieder geval opgevangen door een interventieteam

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws