Nieuws - 8 oktober 2019   10:49 Bloedbad in Kitzbühel: Vijf mensen doodgeschoten

Door:

Kitzbühel is opgeschrikt door een bizar drama waarbij een complete familie is doodgeschoten. Vijf mensen overleden tijdens het bloedbad dat zondagochtend plaats vond! 

Een bizar geval daar in Kitzbühel, aangezien de dader een 25-jarige man was die vanuit waarschijnlijk jaloezie de complete familie van zijn ex overhoop heeft geschoten. “We zijn allemaal in shock”, zegt de burgemeester van Kitzbühel.

De man, bekend als Andreas E, had een relatie met de 19-jarige Nadine, maar dat is twee maanden geleden uit gegaan. Vervolgens kreeg Nadine een relatie met de 24-jarige ijshockeyer Florian Janny en dit kon de 25-jarige man waarschijnlijk niet verkroppen.

Met een pistool dat van zijn broer was heeft hij de 19-jarige Nadine, haar 59-jarige vader Rupert, haar moeder Andrea en haar broer Kevin dood geschoten. Ook de nieuwe vriend van Nadine was in het huis aanwezig en is eveneens vermoord door Andreas E.

Na dit bloedbad heeft de man het huis verlaten en ging hij direct naar het politiebureau, waar hij het pistool en een mes op de balie heeft gelegd en zichzelf direct heeft aangegeven.

Onderzoek

Of Andreas E. al een bekentenis heeft afgelegd is nog niet bekend, de politie is hem nog steeds aan het ondervragen. Tot die tijd zal er ook geen nieuws naar buiten komen over het verdere motief van de dader. Het onderzoek duurt dan ook nog voort en waarschijnlijk zal pas later deze week tijdens een persconferentie meer duidelijkheid gegeven worden.

“We zijn geschokt en verdrietig. Nog nooit is er een complete familie zo tragisch om het leven gekomen in onze gemeenschap”, aldus de burgemeester in een officieel statement.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws