Nieuws - 1 juli 2019   17:55 Blue Tomato opent dit jaar nog een nieuwe vestiging in Amsterdam

Door:

Na Utrecht is het aan Amsterdam om Blue Tomato te verwelkomen en Blue Tomato heeft hiermee meteen de jacht geopend op nieuw personeel! Dus, iemand geïnteresseerd in een nieuwe baan?

En daarmee gaan ze ook meteen de concurrentie aan met de boardshops die al langer in het Amsterdamse straatbeeld te zien waren. Utrecht had vorig jaar de eer om de eerste stad te zijn die een Blue Tomato shop in Nederland kreeg dit alles werd op 29 november nog feestelijk aan de Voor Clarenburg 1-3-5 gevierd toen ze de deuren opende. Blijkbaar smaakte dat naar meer want nu is het dus de hoofdstad die aan de beurt is. Is dit een start van meerdere locaties voor Blue Tomato?

Antwoord op de vraag is ja, want als we Blue Tomato mogen geloven hopen ze na Amsterdam nog meer steden van hun logo te voorzien. Overigens laat Blue Tomato zelf nog niet al teveel los over hun tweede vestiging, maar ze zijn al wel duidelijk dat er gezocht wordt naar goed personeel.

Ja, dat klinkt natuurlijk als een vaag verhaal en dat snappen we ook wel ergens. Maar goed, er wordt via het officieel kanaal gemeld dat ze ‘dit jaar open gaan in Amsterdam’ en daar hebben we dus geen ster aan, dus we zijn maar even een kleine zoektocht over het internet gestart. Dat mondde uit in een paar feitjes, want nu weten we dat Blue Tomato vanaf augustus 2019 haar deuren gaat openen op de Kalverstraat!

Er wordt dus geen cent gespaard om van Blue Tomato een succes te maken in Nederland en dus is het zaak dat er goed personeel aangenomen wordt. Blue Tomato Shop Amsterdam zoekt nog floor managers voor hardgoods, softgoods, mensen in de sales en shop managers. Uiteraard zijn sommige functies ingekleed voor iemand die part time wilt werken, waar juist de andere functies enkel fulltime in te vullen zijn. Meer informatie kan je via de site van Blue Tomato zelf vinden en vanaf daar weet je ook meteen waar je allemaal aan moet voldoen.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Regen, wind, het lijkt bijna herfst. Beetje jammer dat de winter nog zo ver weg is! Dan maar een lekkere treerun om je zondag beter te maken?  Lees Meer…

Meer Nieuws