Nieuws - 20 december 2018   10:11 Bobby Brown verlaat Salomon voor een avontuur bij Crosson

Door:

Na tien jaar met Salomon te hebben samengewerkt vond Bobby Brown het blijkbaar wel genoeg geweest. De komende tijd zien we ‘m dus skiën op Crosson!

Crosswie? Ja, dat is niet zo heel gek wanneer je dat denkt aangezien het ook niet het doorsnee wintersportmerk is, maar toch heeft Bobby Brown besloten om z’n trouwe sponsor Salomon ervoor vaarwel te zeggen. Op naar een nieuw avontuur bij Crosson, waar hij ski’s onder z’n voeten krijgt die naar alle waarschijnlijkheid van goud zijn gemaakt.

Of nouja, of ze daadwerkelijk van goud zijn gemaakt weten we niet, maar als we even naar de prijzen kijken dan springen de tranen toch wel aardig in onze ogen. Want eh, sta er namelijk niet gek van te kijken wanneer je een dikke portemonnee moet trekken voordat je de ski’s meekrijgt! Setje park ski’s? $1.199,-. Oh, u wilt er ook een setje all mountain ski’s bij? Dat kan, maar dan verhogen we het totaal wel even met $1.799,-. En het verhaal wordt nog mooier, want de laatstgenoemde Crosson ski is maar in twee lengtes te verkrijgen!

“BUT WHYYY!!” Ja weten wij veel, maar Bobby Brown is fan. “Ik ben ben Salomon echt heel dankbaar voor de afgelopen tien jaar en ik ben super enthousiast om een nieuw hoofdstuk met betrekking tot m’n ski’s te starten. Crosson is een nieuwe ski brand uit Seattle / Sun Valley dat focust op kwaliteit en vakmanschap. Ik leer hier zoveel wat er allemaal moet gebeuren om de ski te kunnen rijden die ik wil!”

We nemen aan dat hij hier een ski krijgt die van Bobby Brown z’n natste droom werkelijkheid maakt en ook in de kleding zal er wel het een en ander naar boven komen. Of dat ook echt zo is, is nog even koffiedik kijken. We houden je op de hoogte!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws