Nieuws - 10 augustus 2016   13:45 Bouw van piste 3 in SnowWorld Zoetermeer bereikt hoogste punt

Door:

De bouw van piste 3 in SnowWorld Zoetermeer is al geruime tijd aan de gang en op verschillende manieren hebben we van dit hele spektakel mee kunnen genieten. Van foto’s tot drones, alles werd uit de kast gehaald om te laten zien hoe het vorderde. En nu, nu is er een mijlpaaltje te vieren want het hoogste punt van piste 3 is zojuist bereikt!

Tegelijkertijd is er dus ook meteen een ‘hoogtepunt’ bereikt want vanaf nu gaat er niet meer hoger gebouwd worden. Het heugelijke feit werd vandaag bereikt toen het hoogste punt werd aangelegd en uiteraard was CEO Koos Hendriks aanwezig om samen met andere belangstellenden bij dit mooie moment stil te staan. Nouja, stil te staan, de persoon op bovenstaande foto is Koos himself!

Ja de CEO heeft er zo te zien geen problemen mee om relaxt op de foto te gaan terwijl hij meters hoog op een balk zit. Geen idee hoe hij daar is gekomen, maar dat maakt ook niet uit, wij kunnen in ieder geval niet wachten op de eerste runs die dalijk op piste 3 gemaakt kunnen worden want drie honderd meter naar beneden in een indoorhal… Jikes! Dat is best lang!

Buiten dat, piste 3 werd buiten de lessen om ook al vaker gebruikt voor verschillende evenementen in de sneeuw waardoor ook zij waarschijnlijk in hun handjes knijpen dat deze piste zo lang is geworden. Het evenement ‘Nail the Rail‘ bijvoorbeeld, die rail kan namelijk meteen een stuk langer en ook voor Red Bull: King of Bob biedt dit opeens nieuwe opties.

Als dat allemaal volgend jaar gehouden wordt uiteraard. Maar dat zien we dan wel weer, eerst moet piste 3 open gaan voor publiek en dat staat nog steeds gepland voor september. Leuke funfact is overigens dat SnowWorld Zoetermeer door de verlenging van piste 3 opeens de steilste indoorpiste van Europa heeft en de top ligt op 70 meter boven NAP!

Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot deze piste open gaat en als er nieuws is zullen we je het meteen melden. Houd dus Snowchamps in de gaten, like ons op Facebook en volg ons op Twitter zodat je niets hoeft te missen!

Bron:

Foto: SnowWorld

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

9 augustus 2020

Zondag WTF #391

Heeft iemand Nederland verplaatst richting Afrika? Of wat is er aan de hand? Hoe dan ook, probeer nog maar een beetje af te koelen met een verse dosis WTF!  Lees Meer…

WTF

2 augustus 2020

Zondag WTF #390

Een dikke vette hittegolf en de winter is nog lang niet in zicht. Deze zomer duurt toch wel heel erg lang zo. Wist je dat husky’s eigenlijk hele grote mietjes zijn?  Lees Meer…

Meer Nieuws