Nieuws - 18 oktober 2020   17:33 BREAKING: Melissa Peperkamp is officieel Red Bull atleet!

Door:

Nederland is een Red Bull atleet rijker! Snowboardster Melissa Peperkamp, die de laatste jaren al flinke progressie wist te maken, mag zich officieel bij het Red Bull atleten team voegen! 

Na Jesse Augustinus is Melissa Peperkamp nu de tweede actieve Nederlandse snowboarder bij Red Bull en de eerste Nederlandse vrouwelijke snowboarder die zich bij het team mag voegen. Melissa heeft het nieuws zojuist officieel bevestigd via haar eigen social media, waarin ze haar eerste Red Bull helm in ontvangst mocht nemen uit de handen van Anna Gasser, die zelf uiteraard ook bij het Red Bull Snowboard team zit.

Geplaatst door Melissa Peperkamp op Zondag 18 oktober 2020

Red Bull komt hiermee in een flink lijstje met sponsoren, waar onder andere Bollé, Picture Organic Clothing en haar eigen mutsen merk By MP ook toe behoren. Melissa Peperkamp is tevens onderdeel van TeamNL en is ondertussen hard bezig om hopelijk een Olympische kwalificatie in de wacht te slepen.

Inmiddels staat Peperkamp met haar 16-jarige leeftijd ook nog eens 16e op de Slopestyle ranglijst van de FIS.

Fotocredit: Niels Oostendorp

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

25 oktober 2020

Zondag WTF #402

Ooit gehoord van geitenyoga? Het is een ding blijkbaar. En wat doen dronken Russen wanneer ze in het leger zitten en er tanks voor hun neus staan? Het is WTF time! Lees Meer…

Nu Oostenrijk op twee deelstaten na volledig oranje kleurt op de kaart met reisadviezen, is het nog maar afwachten wanneer je als Nederlander weer enigszins normaal op vakantie kan naar het Alpenland. Toch is er een sprankje hoop, twee regio’s in Oostenrijk vallen namelijk buiten de code oranje regels!  Lees Meer…

Meer Nieuws