Nieuws - 14 februari 2018   14:12 BREAKING NEWS: Lindsey Vonn zoekt valentijnsdate

Door:

Zit je toevallig in de buurt van Zuid-Korea? Dan wordt het hoog tijd om richting het Olympisch dorp te gaan aangezien Lindsey Vonn op zoek is naar een last-minute Valentijnsdate!  Jawel, Lindsey Vonn is naar je op zoek! Ze is sinds november weer single en als er één dag is waarbij je met de neus op de feiten gedrukt wordt als single dan is het wel op Valentijnsdag. Blijkbaar is dat voor een sporter van wereldklasse niet anders, aangezien Lindsey Vonn nu ook single is. Ze gooide vandaag de onderstaande tweet de wereld in:

Duidelijk, toch? Lindsey Vonn is op zoek naar een date! Oké, het is misschien een beetje kort dag om nu naar Zuid-Korea te gaan, aangezien Valentijnsdag al voorbij is wanneer je aankomt, maar toch. Dan maar een iets verlaat Valentijnsdiner, toch?

Reacties

Twitter zou twitter niet zijn als de tweet van Vonn niet meteen met een gigantische bak reacties ontvangen werd. Mannen doken er als haantjes bovenop en we hopen voor haar dat ze de notificaties uit heeft staan, anders staat die telefoon van haar op deze dag non-stop herrie te maken. 390+ retweets, 4000+ likes en 3000+ reacties op het moment van schrijven. Succes, als je haar nog wil proberen te scoren!

Tinder

Overigens vragen wij ons nu wel een ding af. Zou Lindsey Vonn op Tinder zitten? Heel veel Olympische atleten zijn namelijk actief op Tinder en ja, die 110.000 condooms moeten toch ook op een bepaalde manier op raken! We hebben het zelf nog niet kunnen testen, maar als er iemand is die in Zuid-Korea zit én Lindsey Vonn is tegengekomen op Tinder, dan horen we het graag. Pics or it didn’t happen!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws