Nieuws - 29 mei 2018   12:28 BREAKING: Tanner Hall doet volgend seizoen mee aan de Freeride World Tour!

Door:

YES! YES! YES! YES!

Oehlala, wat ons nou toch weer ter ore is gekomen… De Freeride World Tour van afgelopen seizoen was al een gave te noemen, maar dit is wel even next level wat ze uit de hoge hoed toveren zeg. Want man, wat gaat dit een enorm gaaf worden! Kan het wellicht morgen al ergens december 2018 of januari 2019 zijn, zodat we alvast kunnen starten met de Freeride World Tour?

Dat zouden we namelijk wel erg fijn vinden. Niet alleen omdat dan dus de Freeride World Tour weer aan de start staat van het 2019 seizoen, maar ook gewoon om de doodeenvoudige reden dat we nu alweer helemaal klaar zijn met deze t**fus hitte hier in Nederland.

Het weer in Nederland kan ook nooit eens gewoon normaal zijn. Het moet altijd of links of rechtsaf. Maar goed, we laten onze persoonlijke mening over het weer even waaien, door naar Tanner Hall die dus volgend jaar meedoet aan de Freeride World Tour! Wat betreft de reden laat de organisatie van de FWT ons nog gissen, ook al gokken we er op dat ze Tanner Hall ook gewoon een SKIBOSS vinden.

Óf, Tanner Hall heeft even een belletje of mailtje gewaagd richting de Freeride World Tour met de vraag of hij mee mocht doen? “In de bijlage heb ik mijn c.v. toegevoegd, waarin verschillende links te vinden zijn. Achter deze links vindt u de avonturen die ik de afgelopen jaren heb vastgelegd. Ik hoop dat ik uw aandacht heb gekregen en hoop spoedig van u te mogen vernemen.” ofzoiets zal het dan zijn geweest.

Oh man, nu we het er over hebben… Weet je waar we nu opeens enorm veel zin in hebben? Alles terug kijken van Tanner Hall! Triumph bijvoorbeeld! Dat gaan we hierna dus even doen, want die is echt een must see. Net zoals de rest van z’n edits trouwens. Wat we nu net ook even hebben bedacht, is dat Kristofer Turdell dit nieuws waarschijnlijk met iets minder enthousiasme heeft gehoord. De winnaar van afgelopen seizoen heeft nu ook de #SKIBOSS als concurrent op de startlijst staan. Of zou Kristofer Turdell zo zelfverzekerd van zichzelf zijn dat hij graag de strijd met Tanner Hall aan wilt gaan?

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws