Nieuws - 30 november 2018   10:35 BREAKING: Travis Rice doet mee aan de Freeride World Tour 2019 in Japan!

Door:

Alsof het veld nog niet genoeg talent in huis had wordt Travis Rice nog maar eens doodleuk toegevoegd aan de deelnemerslijst van de Freeride World Tour 2019 in Japan!

En daarmee is ook Travis Rice gearriveerd in de enorm getalenteerde atletenlijst voor aan de startgates. Rice had vorig jaar ook al een wild card gekregen van de Freeride World Tour organisatie en deze liet hij toen allerminst links liggen. Sterker nog, met beide handen werd deze aangegrepen en toen we in ons archief aan het neuzen waren kwamen we het artikel erover tegen. De tekst ging ongeveer zo:

“Whattafaaaack!? Ze hoefden ons al niet enthousiast te maken voor deze eerste wedstrijd in het Freeride World Tour 2018 seizoen, maar nu zorgen ze dat we door het dak gaan. Na Terje Haakonsen gaat nu ook Travis Rice zijn wedstrijdbib aantrekken om als een baas naar beneden te knallen!” Of nouja, ongeveer. Dit is één op één over genomen van het artikel van toen en je merkt: we waren rete enthousiast. En guess what?

NU WEER!

En met ons nog iemand, want uiteraard is de Amerikaanse snowboarder ook gemotiveerd door deze mooie uitdaging. “Ik kijk echt enorm uit naar de wedstrijd in Hakuba die in januari verreden gaat worden! De line up van atleten is de beste aller tijden en de locatie van de wedstrijd biedt oneindig veel mogelijkheden,” vertelt Travis Rice blij. “Ik ben vereerd dat ik een wild card heb gekregen, voor mij is dit een perfecte manier om de winter te starten. Deze locatie inspireert iedere freerider en zorgt voor grote ogen. Normaal gesproken bidden we voor genoeg sneeuw, nu bidden we voor genoeg zonlicht.”

De eerste wedstrijd van het seizoen gaat op 19 tot 26 januari van start in Hakuba, Japan en dit zal het startschot zijn voor meerdere wedstrijden. Check alle datums hierrrrr en zet ze in je agenda zodat je niets hoeft te missen!

Bron:

Foto: Red Bull

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

16 juni 2019

Zondag WTF #333

Al depressief, wetende dat de zomer nog heel lang gaat duren? We feel you. Tijd om de realiteit weer even te ontsnappen, het is WTF o’clock!  Lees Meer…

Meer Nieuws