Nieuws - 26 december 2016   11:37 Brit zorgt voor ‘wolk van geld’ op de Autobahn

Door:

Waaaarom komen we altijd te laat achter dit soort dingen? Blijkbaar heeft een Brit voor een serieuze geldregen gezorgd op een van de belangrijkste snelwegen richting de Alpen. Het zal je maar gebeuren! 

Stel je voor, je bent lekker kilometers aan het vreten richting de Alpen op de Duitse Autobahn en ineens vliegt het geld je letterlijk om de oren. Het gebeurde gisteren op de Duitse A3 bij Würzburg wat meteen een van de belangrijkste routes richting de Alpen is.

Een 62-jarige Brit had blijkbaar heel veel geld op zak terwijl hij door Duitsland aan het gassen was totdat hij even moest stoppen onnet tanken. Bij het tanken heeft hij z’n portemonnee op het dak van z’n auto gelegd maar daarna is hij dus vergeten om ‘m er weer vanaf te halen. Hij trapte het gas weer in, ging verder op de snelweg zonder te weten dat z’n geld nog op het dak lag en het gevolg is dat er heel veel biljetten rond begonnen te dwarrelen.

De.Brit reed letterlijk met een wolk van dwarrelende bankbiljetten achter zich aan en andere wegbestuurders zijn dan ook gestopt om zoveel mogelijk geld op te rapen. Toen de Brit z’n fout eindelijk door had was hij al duizenden euro’s kwijt geraakt en was de politie al bezig om het overgrote deel van de bankbiljetten op te rapen van de snelweg, voordat er nog meer bestuurders zouden stoppen. Hoeveel geld de Brit op zak had en hoeveel hij precies kwijt is geraakt is niet bekend, maar al met al is het een flink bedrag. Het zal je maar gebeuren, onderweg naar de sneeuw nog even je hele wintersport vakantie bij elkaar rapen!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws