Nieuws - 1 december 2016   13:01 Cameron Naasz heeft er een nieuwe sponsor bij: Cowboy Jack’s!

Door:

Cameron Naasz is zo te merken druk bezig geweest om zijn Red Bull Crashed Ice wedstrijdshirt dalijk van een nieuw logo te voorzien want hij gaat de aankomende periode samenwerken met het restaurant Cowboy Jack’s!

Met de kalender van het Red Bull Crashed Ice 2016/2017 seizoen die al bekend is, is het nu eigenlijk alleen nog maar aftellen tot het moment dat we weer kunnen gaan genieten van de meest bizarre downhill wedstrijd op schaatsen. Afgelopen seizoen was het een titanenstrijd tussen vele atleten die een greep wilden gaan doen naar de titel, maar de enige echte winnaar heette uiteindelijk Cameron Naasz!

Na vele jaren net naast de overwinning te hebben gegrepen was het afgelopen jaar dus raak en of dat hetgeen was waardoor ze bij Cowboy Jack’s nu overstag zijn gegaan weten we niet, maar dat ze een kampioen hebben gecontracteerd moge duidelijk zijn. Cameron Naasz was in ieder geval zeker te spreken over het feit dat hij nu met een restaurant uit zijn geboorteplaats samenwerkt!

Om het heugelijke feit te vieren heeft Cowboy Jack’s meteen maar even van de mogelijkheid gebruik gemaakt door Cameron Naasz wat te vragen. Zo krijgen we te weten wat Cameron eigenlijk deed voordat hij bezig ging met Red Bull Crashed Ice en wanneer hij voor het eerst hoorde over deze knotsgekke sport op schaatsen, maar ook wat hem zo speciaal maakt ten opzichte van de concurrentie en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Al met al wel een leuke video aangezien hier meestal niet echt bij stil gestaan wordt, maar dat is dus nu wel het geval.

Bron:

Foto: Red Bull Content Pool

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws