Nieuws - 13 februari 2019   12:18 Cameron Naasz revancheert zich in Boston tijdens Red Bull Crashed Ice 2019

Door:

In Finland ging het voor Cameron Naasz allemaal niet zoals gehoopt, maar bij de Red Bull Crashed Ice 2019 stop in Boston viel het kwartje juist weer wel de goede kant op!

En dat was broodnodig aangezien de concurrentie in Jyväskylä gewoon doodleuk doorging met waar ze voor gekomen waren: punten harken voor het algemeen klassement. Dat was dus voor Cameron Naasz prioriteit nummero uno want hij stond maar liefst 600 punten achter op z’n concurrent Scott Croxall!

Mannen

Een overwinning geeft je 1000 punten en dus des te meer reden voor de Amerikaan om alles eens extra goed klaar te stomen voor de Red Bull Crashed Ice wedstrijd. Plus, het was in Boston waardoor hij zich geen zorgen hoefde te maken over de support. Er hing dus best wat op de schouders van Naasz en de vraag was hoe hij hiermee om zou gaan.

Die vraag kunnen we ondertussen best snel beantwoorden, want hij pakte de overwinning en het startte eigenlijk al bij het begin. Vanaf de start heeft Cameron Naasz namelijk z’n eerste plaats niet meer uit handen gegeven en dat ging ten kosten van de rest van het veld in de finale. Hierin zaten Tristan Dugerdil, Scott Croxall en Luca Dallago, die uiteraard ook voor iedere meter hadden gestreden.

Grote afwezige waren de heren van de finales uit Jyväskylä, namelijk Kyle Croxall en Mirko Lahti. Beide wisten zich niet een weg richting de finale te banen. Kyle bleef al steken op de 30e plek, waar het feest voor Mirko op de 13e plek zou eindigen.

Red Bull Crashed Ice

En daardoor kwam het algemeen klassement er als volgt uit te zien:

Red Bull Crashed Ice

Vrouwen

Bij de vrouwen is de race om die overall winnaar te zijn niet zo spannend. Dit komt omdat Amanda Trunzo de boel nogal loopt te domineren en zo kunnen we achter Trunzo haar naam een 100% score laten noteren. Met betrekking tot de overwinningen dan he. Dit is natuurlijk enorm leuk voor Amanda Trunzo, maar dat zorgt er meteen ook wel voor dat het Red Bull Crashed Ice seizoen bij de vrouwen niet echt nagel bijten is.

Zoals je hieronder ziet hebben ze de plek van Amanda Trunzo niet op de lijst gezet, waardoor deze van hieronder niet klopt en daarmee het algemeen klassement al helemaal niet. Die laatste hebben we daarom dan ook maar even achterwege gelaten totdat het geregeld is.

Red Bull Crashed Ice

Finaleruns

Uiteraard werd alles ook op de gevoelige plaat vastgelegd, bekijk hieronder dus de finale runs van de heren en dames. De highlightsedit liet nog op zich wachten, vandaar ook dat alles nu pas online staat, maar we wilden niet meer wachten dus die komt nog een keer. Stay tuned!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws