Nieuws - 2 oktober 2020   11:01 Cloud9 Travel biedt je je eigen coronaproof berg: Ski the Bubble

Door:

Wil jij geen twijfels hebben rondom het coronavirus en wil je gewoon meters maken op je ski’s of snowboard? Cloud9 Travel heeft dan de oplossing voor je met ‘Ski the Bubble’, aangezien ze de hele berg voor een selecte groep hebben afgehuurd én dit alles coronaproof!

Wie denkt dat het seizoen voorbij is voordat hij al is begonnen kan bij deze z’n mening bij gaan stellen. Cloud9 Travel heeft namelijk de mogelijkheid in het leven geroepen om sowieso te gaan wintersporten en zoals gezegd gaat dit dus helemaal volgens de richtlijnen zodat het coronaproof is.

Ski the Bubble

Ski the Bubble is dan ook een unieke reactie op alles wat er nu in de bergen speelt en je moet het Cloud9 Travel meegeven: het is een geniaal idee.

Cloud9 Travel, het bedrijf wat eigenlijk heli skitrips organiseert, is er blijkbaar helemaal klaar mee om in de problemen te zitten rondom COVID-19 en als je de mogelijkheid hebt om zoiets op te zetten zouden we ook geen twee keer nadenken. Het voelde in het begin nogal als een ‘ver van je bed show’, om een weekend lang op een afgehuurde berg bochten te draaien, maar nu kan het allemaal werkelijkheid gaan worden.

Datum & locatie

Van 10 tot 13 december 2020 zal je in Hohsaas, gelegen in het Saasdal van Zwitserland, met ongeveer 100 andere wintersporters een onvergetelijke tijd gaan hebben en uiteraard is overal aan gedacht. Bij aankomst word je namelijk gecheckt op corona. Daarnaast zijn de hutten waarin je slaapt (die op 2700 meter hoogte liggen) coronaproof waardoor ook dat geen probleem meer is. En! Ook het in de rij staan voor de lift is verleden tijd want tja… Je bent maar met 100 mensen in een compleet wintersport resort die normaliter 6000 personen per uur kan hebben.

Activiteiten en prijs

Ze staan nog niet helemaal vast, maar de activiteiten zullen richting clinics, wintersurvivals, tourskiën bij zonsopgang en een testdag gaan. Ook wordt er aandacht aan mountaineering besteed én zorgt MK Skiservice ervoor dat je een gratis wax- en slijpbeurt krijgt. Het klinkt als een weekend waar je gewoon bij moet zijn en voor 1240 euro ben je helemaal klaar. Het eten, drinken, 3 overnachtingen én de activiteiten worden verzorgd, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Enige is dat je wel even zelf naar Hohsaas, Zwitserland moet komen, maar goed… Als dat het is.

Geïnteresseerd in Ski the Bubble?

Enthousiast geworden in Ski the Bubble of wil je gewoon wat meer informatie? Dan kan je hierrrrr terecht, of je mailt Cloud9 Travel even: info@cloud9travel.nl.

Fotocredit: Cloud9 Travel

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws