Nieuws - 9 februari 2018   8:02 Compleet Amerikaans Halfpipe team verruilt openingsceremonie voor Japan

Door:

Openingsceremonie van de Olympische Spelen? Nah f*ck dat. JaPOW, dáár moet je zijn. Het hele Amerikaanse Halfpipe team steekt de middelvinger op naar de ceremonie en blijft nog even in Japan! 

Als we spreken over een gevalletje pure schijt daar bij die Amerikanen dan is dit er zeker eentje! Voor de meeste Olympische atleten is de openingsceremonie toch wel één van dé dingen om bij te zijn, wellicht zelfs het absolute hoogtepunt. Want ja, hoe vaak maak je zoiets nog mee? Toch zien de Amerikaanse Halfpipe atleten dit toch iets anders aangezien ze er allemaal niet bij zijn.

Steken ze dan echt alleen maar de vinger op naar die ceremonie? Nou, nee. Er zit namelijk wel een soort van reden achter deze beslissing! Het hele team blijft namelijk in Japan hangen om nog even een paar extra trainingen in de benen te kunnen zetten en uiteraard gaan ze ook een stapje verder. Want als je dan toch in Japan zit, dan kan je net zo goed even de legendarische Japanse poeder aan de tand voelen, toch?

Sommigen zullen het Amerikaanse team verketteren vanwege deze beslissing, aangezien de openingsceremonie er toch écht wel bij hoort, maar voor de atleten is het waarschijnlijk de slimste keuze die ze kunnen maken. Zo kunnen ze zelf nog even buiten de echte Olympische gekte blijven waardoor de druk op de trainingen wat lager ligt en ze hebben een privé pipe klaar staan in Japan, waar ze veel meer meters kunnen maken dan wat ze in Zuid-Korea zouden kunnen doen. Daar zijn ze namelijk afhankelijk van de officiële sessies en de faciliteiten die door iedereen gebruikt worden.

Er zit bovendien tijd zat tussen de Halfpipe wedstrijden en de openingsceremonie, dus ze hoeven niet bepaald bang te zijn dat ze niet op tijd zijn of iets dergelijks. Dan kan je beter nog een beetje poeder knallen en buiten de knettergekke sfeer van de Spelen blijven, toch?

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws