Nieuws - 8 april 2016   16:30 Complete line-up voor Dutchweek Festival 2016 is bekend!

Door:

Wat is dit toch heerlijk het weekend ingaan zeg! Met nog maar een paar weken te gaan voordat het Franse dorp Val Thorens door de Nederlanders wordt omgetoverd tot één grote feesttent heeft de organisatie achter Dutchweek Festival namelijk de tweede bunch aan artiesten wereldkundig gemaakt waardoor de line-up compleet is. En daar, daar zijn we erg blij mee!

Want we kunnen veel over de Dutchweek zeggen (en dat doen we dan ook met alle plezier) maar uiteindelijk is en blijft het wel echt een week die je echt een keer in je leven moet hebben meegemaakt. De gezelligheid, het lekkere weer, de feestvreugde en dat alles op één plek in de sneeuw. Hoe heerlijk wil je het hebben?

En ‘t feest bij de 360 bar genaamd Dutchweek Festival doet gezellig mee aan al die feestvreugde in Val Thorens! Zij zijn namelijk al jaar en dag bezig om iedereen met de ski- of snowboardschoenen van de vloer te krijgen en als we de organisatie mogen geloven gaat het dit jaar weer een feest worden die nog mooier wordt dan vorig jaar.

Daarin worden ze gesteund door een tweede lading aan artiesten die met alle plezier richting de Franse sneeuw komen om ‘t van het dak af te laten trillen. Maarre, wie zijn dat eigenlijk? Check hieronder de complete line-up!

Dutchweek Festival

Zoals je ziet is Phase 2 er eveneens eentje om bij in je handjes te wrijven en dat terwijl Phase 1 er heerlijk uitziet! Hier komen dus Franky Rizardo bij om de nodige tunes door de bergen te laten galmen, maar ook Leroy Styles, Wouter S, MC Roga en Jasper Clash staan op je te wachten wanneer je richting de Dutchweek afreist voor een week die vol zit met feesten en wintersporten. Ben je nu overigens fan geworden en moet je er bij zijn? Klik dan hierrrr voor een complete reis met een scherpe prijs! Wil je gewoon meer informatie over Dutchweek in Val Thorens? Klik dan hierrrr! Voor de fijne beelden kan je hieronder terecht:

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws