Freeride. Nieuws - 4 februari 2020   13:00 Craig McMorris & Logan Pehota ontvangen wildcard voor Freeride World Tour 2020 in Kicking Horse

Door:

Alsof het veld nog niet stacked genoeg was met beestachtig goede atleten worden Logan Pehota & Craig McMorris nog maar even bij de Freeride World Tour stop in Kicking Horse gestopt. Gaan zij voor onrust zorgen in de top 3 op de ranglijst?

Met Elias Elhardt die eerder al een seizoens wildcard heeft gekregen zijn het nu dus Logan Pehota & Craig McMorris die een mogelijkheid hebben gekregen om in Kicking Horse, Canada te laten zien wat ze waard zijn. Het voelt hierbij alsof ze olie op het vuur gooien, want deze wedstrijd in Kicking Horse? Die gaat mede hierdoor wel even een extra mooie worden!

‘Olie op het vuur gooien’ klinkt negatief, maar dat is het zekers te weten niet. Met de komst van deze heren is het kijken van de Freeride World Tour in Kicking Horse een must geworden, want een introductie hebben beide heren niet meer nodig. En toch… Gaan we het even doen.

Te starten met Craig McMorris. Uiteraard wordt hij als eerste weggezet als ‘de broer van Mark’, maar dat doet ‘m eigenlijk veel te weinig credit. Hij is geen onbekende bij de urban snowboard wedstrijd X Games Real Snow en ook in z’n film segmenten laat hij zien dat ook hij talent heeft waar je jaloers op gaat worden. Daarnaast liet hij in Brothers McMorris al zien dat big mountain ‘m ook wel ligt, want als Travis Rice je meeneemt?

Snel door naar Logan Pehota, die uiteraard elke dag de naam van z’n familie hoog moet houden, maar we focussen ons vooral op de resultaten die hij bijvoorbeeld in 2018 heeft weten te behalen. De trouwe volger zal nu wel met een grijns op z’n gezicht meelezen want die weet waar het over gaat. We hebben het natuurlijk over de eerste plek die Logan Pehota in Kicking Horse heeft weten te bemachtigen, net zoals de vierde plek die hij in Hakuba voor z’n rekening nam!

Al met al dus genoeg redenen om de livestream aan te slingeren. Over een paar dagen staat de eerste dag gepland, dus het kan alle kanten op in Canada. We houden je op de hoogte hoe de Freeride World Tour dit weer gaat aanvliegen en dergelijke!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride