Nieuws - 11 februari 2019   15:53 Dagvlinder Festival 2019 komt naar 360 Bar in Val Thorens

Door:

Het indoor festival heeft nu een outdoor broertje gekregen en dat op een locatie van formaat, Dagvlinder Festival 2019 komt namelijk naar de 360 Bar in Val Thorens!

Ja die 360 Bar is aardig aan de weg aan het timmeren wat betreft de feesten. Wat startte met een simpele draaitafel is ondertussen uitgemond in een compleet seizoen met meerdere festivals van formaat en daar voegt Dagvlinder zich nu ook bij. En de organisatie pakt het meteen op als een baas, want er gaan niet één, niet twee, maar wel drie dagen aan feesten gepland worden voor dit festival!

Boomshakalaka! Zullen we maar zeggen. Nu weten we niet of dat ook daadwerkelijk de goede verwoording is voor dit feest, maar dat was de feeling die bij ons opkwam toen we dit hoorden.

En nee, dat kwam niet door teveel koffie. Anyway, na het succes van afgelopen jaar in Rotterdam heeft de organisatie Dagvlinder Festival meteen doorgepakt en naar de buitenlucht gebracht en fair is fair: dat klinkt simpelweg gewoon erg goed. En als je ook nog eens weet dat bijvoorbeeld Jasper Clash, Benny Rodrigues, Franky Rizardo en Chris Rox achter de draaitafels komen te staan…

Dagvlinder Festival

…Dan moet je wel enthousiast worden! Dagvlinder Festival 2019 zal doordeweeks zijn, dus het is niet zo dat je even een weekend kan plannen en daarmee meteen de drie feesten kan meepakken. Een week is wat dat betreft handiger aangezien de feesten op dinsdag 19, woensdag 20 en donderdag 21 maart 2019 gepland staan. Overigens is dat sowieso wel een mooi idee want dan kan je zaterdag aanrijden, zondag en maandag warm draaien op de pistes, dinsdag tot en met donderdag feest en vrijdag nog even bijkomen. Om zaterdag weer naar huis te kachelen.

Wauw, dat klinkt eerlijk gezegd best wel goed, we gaan ook maar eens gluren naar de mogelijkheden. De feesten zijn van 14.30 tot 18.30 uur, kosten voor dit event zijn 25 euro excl. fee en daarmee krijg je toegang tot alle drie de feesten. Want zoals de organisatie al zegt: “why only party-ing for one day, when you can have three?!” en daar hebben ze helemaal gelijk in. Voor meer informatie en om de kaarten te kopen kan je terecht op de site van Dagvlinder Festival 2019. Eerst in de mood komen? Check hieronder dan de trailer:

DAGVLINDER FESTIVAL 360 BAR VAL THORENS

🦋 | A NEW FESTIVAL IS ON IT'S WAY… 3 DAYS OF #DAGVLINDER Info & passe partout tickets: http://bit.ly/dagvlinder-val-thorens 🇲🇫

Geplaatst door 360 bar val thorens op Woensdag 6 februari 2019

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws