Nieuws - 3 oktober 2018   17:12 Datum, locatie én kortingscodes NK/BK Freestyle Snowboard & Ski bekend

Door:

Na een jaar Les Deux Alpes mag de navigatie van de auto voor het NK/BK 2019 weer op LAAX gezet worden, want LAAXISNICEYO én de kortingscodes zijn ook gearriveerd!

Wat is dit lekker nieuws zeg, het Nederlands Kampioenschap wordt niet alleen weer in LAAX gehouden, ook de Belgen gaan mee naar het Zwitserse dorp voor de 2019 editie!

Één jaar heeft het Nederlands Kampioenschap Freestyle Ski & Snowboard mogen proeven aan de Franse omgeving, maar z’n baasje, die beter bekend staat als de Nederlandse Ski Vereniging, heeft in goed overleg met Sneeuwsport Vlaanderen besloten dat de aankomende editie ‘gewoon’ weer in LAAX, Zwitserland wordt gehouden. “Het Zwitserse LAAX is het beste freestyle gebied van Europa. Daarnaast kunnen we in LAAX alle drie de disciplines verrijden (Halfpipe, Slopestyle, Big Air – red.) en dat is gewoon erg fijn”, aldus Paco Krom, coördinator wedstrijdzaken en evenementen bij de NSkiV, over deze keuze.

Is de 2018 variant dan enkel kommer en kwel geweest? Integendeel, het samengaan met de Belgen was volgens ons al een top idee en daar bleek de Nederlandse Ski Vereniging hetzelfde over te denken. “De samenwerking met Sneeuwsport Vlaanderen was gewoon top en daar zijn we erg blij mee”, blikt Krom terug op het NK/BK 2018 die meer niet dan wel verliep vanwege het weer, maar dat was niet de reden om terug te gaan naar LAAX. “Het weer dat we in Les Deux Alpes hadden konden we ook in LAAX hebben gehad, dat kan je toch niet tegenhouden. We zijn na het NK/BK 2018 gaan evalueren en brainstormen en aangezien we onze succesvolle samenwerking met Sneeuwsport Vlaanderen voort willen zetten én op sportief vlak nog een niveau hoger willen gaan kwam LAAX weer voorbij.”

Save the date

De keuze is dus wederom gevallen op het prachtige gebied in Zwitserland. Wat ons betreft een super mooie zet van de organisatie om samen met de Belgen verder te gaan én van locatie te wisselen. Houd dus 14 – 20 april 2019 vrij in je agenda want dan barst het evenement los, van ons mag het dan ook nu alweer tijd zijn om de auto te starten voor de 2019 variant! Er is overigens ook nog een mogelijkheid om met korting een accommodatie te boeken, meer informatie daarover vind je hierrrrr. Of wanneer je geen zin hebt om te klikken dan kan je Bene19 als kortingscode gebruiken voor wanneer je bij Signina of Rocks zou willen tukken.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws