Nieuws - 17 mei 2019   18:00 De “A9 Mixtape Vol.2 – Snowboard” van Audi Nines staat online

Door:

En uiteraard wil je die even zien, want na de eerste video is het nu in A9 Mixtape Vol.2 aan de snowboarders om er wat van te maken. En dat, dat is zeker gelukt én in de video zit trots uit de lage landen!

Eigenlijk ook niet zo heel raar dat het een lekkere edit wordt wanneer je zo’n team van snowboarders voor de camera hebt, maar toch. Het mag gezegd worden. Props dus voor een ieder die zich in het zweet heeft gewerkt en nu is het wachten op de skiërs. Waarvan we hebben gehoord dat dat niet meer al te lang gaat duren voordat ook zij op het internet te vinden zijn.

Ha, wat ouwehoeren we toch, eerst gaan we gewoon hieronder even genieten van de snowboarders die Audi Nines 2019 rijk was!

En nee, dan hebben we het niet enkel over de talenten van vandaag de dag, maar ook zagen we wat legends voorbij komen die even lieten zien dat ze er nog waren. Om je even een voorbeeld te geven: Terje Håkonsen was aanwezig!

Is dat wat of is dat wat? Inderdaad, als daar je bek niet van in een grijns gaat staan dan weten we het ook niet meer. Samen met een hele bunch aan atleten zie je ‘m terug in de tweede video van Audi Nines en we gaan het gewoon zeggen: het is weer vijf minuten aan heerlijke video.

Wat? Wil je echt alle atleten horen die erin voorkomen? Mmm, okay. Yuka Fujimori, Ståle Sandbech, Mons Røisland, Sven Thorgren, Rene Rinnekangas, Reira Iwabuchi, Miyabi Onitsuka, Laurie Blouin, Anna Gasser, Sebbe De Buck, Loranne Smans, Sina Candrian, Clemens Millauer, Šárka Panchochocá, Niek van Der Velden, Yuri Okubo , Lia Mara Bösch, Raibu Katayama, Terje Haakonson, Jan Scherrer en Annika Morgan.

Zo. Happy? Mooi! Tijd om te gluren:

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws