Nieuws - 14 februari 2016   12:33 De Amerikaanse liftduwer uit Aspen is gearresteerd

Door:

Een paar weken geleden schreven we over iemand die een snowboarder uit een skilift had geduwd in het Amerikaanse Aspen. De politie is vervolgens flink aan het jagen gegaan en inmiddels hebben ze iemand op weten te pakken! 

Seth Beckton zat in een skilift een praatje te maken met een skiër die het allemaal iets te serieus nam. Seth maakte de opmerking dat je met een setje ski’s veel makkelijker een flink poedershot kon krijgen dan met een snowboard en dat viel blijkbaar niet zo lekker bij z’n liftbuddy. Die werd namelijk erg pissig en gooide Seth doodleuk uit de skilift! Seth viel bijna acht meter naar beneden maar gelukkig lag er veel losse poedersneeuw die z’n val wist te breken.

Later op de dag heeft Seth aangifte gedaan voor dit voorval en de politie is sindsdien aan het zoeken geweest om de dader te pakken. Uiteindelijk hebben ze door het gebruik van videobeelden en het scannen van liftpassen een 33-jarige dader kunnen achterhalen die luistert naar de naam Thomas Proesel. Hij is inmiddels aangeklaagd en Proesel heeft een tijdje vast gezeten.

Aspen

In Amerika werken ze nog altijd met borgtocht en die was voor Proesel geplaatst op een dikke $10.000. Zijn vader heeft dit bedrag nog op weten te hoesten ook en heeft Proesel vervolgens naar een psychiatrische inrichting gebracht voor behandeling. Het blijkt namelijk dat Thomas Proesel een serieuze geestesziekte heeft (goh?) waar hij een langdrige behandeling voor nodig heeft.

De aanklager in Aspen heeft laten weten de zaak voorlopig te pauzeren terwijl Proesel behandeld wordt en in een later stadium gaan ze het nog een keer bekijken. Voorlopig heeft hij dus nog geen strafeis aan z’n broek hangen maar de kans is goot dat dit later alsnog gaat gebeuren!

Bron:

Foto: Dollar Photo Club

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws