Nieuws - 5 maart 2017   9:31 De atleten voor Poederbaas Freeride Festival 2017 zijn bekend!

Door:

De dagen richting het Freeride evenement van Poederbaas in Val Thorens kunnen bijna op een paar handen geteld worden en dat betekent maar één ding: meer nieuws! Dit geldt niet alleen daarvoor, ook bij de atleten zien we in verschillende categorieën namen voorbij komen die écht voor spektakel gaan zorgen!

En niet alleen die atleten maken er een mooi feest van, ook de hele week is er genoeg te beleven waarvoor je eigenlijk als freeride fan naar het franse dorp Val Thorens zou willen afreizen. Het Poederbaas Freeride Festival zorgt namelijk al een aantal jaren voor zeer goede momenten en zeker wat betreft de wedstrijd zorgen ze altijd voor een uitdaging.

Net zoals nu in Val Thorens, maar daar komen we later nog op terug. Hier gaan we ons focussen op de atleten waar uiteraard wat bekende namen voorbij gaan komen. Niet zo heel gek natuurlijk, wanneer je bijvoorbeeld vorig jaar hebt gewonnen, maar toch moet je het dan altijd nog maar eens waarmaken.

Daarnaast zijn er uiteraard ook Poederbaas atleten aanwezig in Val Thorens om zich van hun beste kant te laten zien, ook al moeten we, gezien de lijst, een paar afwezigen melden. In de lijst zien we namelijk dat Boas Bego en Sanne de Jong niet aanwezig zijn en dat kan uiteraard een paar dingen betekenen.

Het eerste wat dat kan betekenen is dat ze hebben liggen slapen bij de organisatie, of anders betekent dit dat we het helaas dit jaar zonder hen moeten doen. Voor Paul de Groot geldt dat hij in de jury zit, vandaar dat hij niet staat te shinen in de lijst. Welke van de twee opties het voor Boaz en Sanne gaan worden wordt waarschijnlijk in de aankomende dagen wel duidelijk, we hebben er alle vertrouwen in dat er een mooie wedstrijd neergezet gaat worden en we hopen dan ook op onze blote knieën voor het Poederbaas Freeride Festival dat er nog meer verse sneeuw valt! Check hieronder de namen die sowieso voorbij komen:

Poederbaas Freeride Festivall Poederbaas Freeride Festivall Poederbaas Freeride Festivall Poederbaas Freeride Festivall

Bron:

Foto: Tim Vanhoutteghem

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws