Nieuws - 13 april 2018   13:13 De Buck & Woods nemen je mee langs de onmenselijk brute course van Audi Nines 2018

Door:

De wedstrijd is al een paar dagen bezig, maar we zitten alsnog te smullen van de course die ze hebben gecreëerd bij The Audi Nines 2018 in Sölden!

We gaan het je de aankomende dagen waarschijnlijk wel wat vaker vertellen, maar eens moet de eerste keer zijn. Want je hebt vast wel gemerkt dat het aantal nieuwsberichten nogal eh… Is geminimaliseerd. Dit kwam niet omdat we geen zin hadden, maar wel omdat we de afgelopen week in Frankrijk waren voor het NK/BK in Les Deux Alpes en daar gewoon nul internet hadden.

En als we het hadden, om natuuuurlijk onze moeder te berichten dat we goed waren aangekomen in plaats van het zoeken naar goede content of een goede tent voor bier, dan viel hij alweer weg. Dus, bij deze ben je in ieder geval alvast op de hoogte, dan kunnen we nu door met The Audi Nines 2018 in Sölden waar Sebbe de Buck en James ‘Woodsy’ Woods even de GoPro hadden aangezet zodat wij mee konden gluren.

Dat is gelukt en we danken hen dan ook op onze blote knieën hiervoor, want allemachtig wat is deze course ziek zeg! Jaar in jaar uit weet de crew van het evenement ervoor te zorgen dat de naam veranderd wordt er weer iets neergezet wordt waar je kaak van naar de grond gaat en dat is dit keer wederom het geval!

We wisten namelijk al dat er een SlopeX parcours zou gaan komen en wie er uitgenodigd waren, maar wanneer je zoiets in het echt ziet dan kan het niet anders of het geeft je kippenvel. En of dat nou is vanwege de spanning of het enthousiasme laten we dan maar even aan ieder voor zich over, wat we wel weten is dat we de aankomende dagen wat meer over dit evenement schrijven want er is content online gekomen… Poeh! Houd ons dus in de gaten en check hieronder alvast de course!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws