Nieuws - 17 juli 2019   18:44 De docu ‘Lindsey Vonn: The Final Season’ gaat dit jaar nog uitkomen

Door:

De makers zijn druk bezig om Lindsey Vonn naar het witte doek te halen en spoiler alert: er gaat meer naar voren komen dan enkel het laatste seizoen!

Ja Lindsey Vonn fans, het wordt tijd om even de concentratie erbij te halen want er zit namelijk een documentaire aan te komen rondom het leven van ‘s werelds beste skister en die komt dit jaar nog uit. Een lekker nieuwtje dus, want erg lang wachten om Lindsey Vonn op groot scherm te zien is niet perse aan de orde. Meestal als je dit hoort moet je nog wel even op je reet zitten voordat het ook daadwerkelijk uitgebracht gaat worden, maar dat is nu dus niet het geval.

De documentaire, waarvan je eigenlijk wel kon weten dat hij eraan zat te komen, is nu dan ook officieel bevestigd. En wie ‘m gaat maken is nog mooier, want HBO gaat dit in samenwerking met Teton Gravity Research doen! Daarmee gaat TGR een heerlijke winter tegemoet want na Roadless is het dus ook Lindsey Vonn waar deze dagen bloed, zweet en tranen in gaan zitten voor de crew.

De Amerikaanse skister is geen onbekende voor de filmindustrie en heeft al vaak zat in de spotlights gestaan, maar nu gaan de makers van Lindsey Vonn: The Final Season nog even wat dieper in op de skister zelf. En dan met name dus het laatste seizoen, maar waarom enkel daar op focussen als je ook het complete verhaal aan de kijkers kan gaan laten zien?

Dat is dan ook wat er gaat gebeuren, dus al met al waren we niet zo heel erg gek bezig met onze eigen ‘highlights momenten‘ van Lindsey Vonn. Hoe dan ook, van haar kindertijd in Minnesota tot de laatste race in Åre, alles komt voorbij. En nu wil jij natuurlijk een datum weten welke je alvast vrij moet nemen, right?

Okay komt ‘ie: 26 november 2019 gaat het verhaal van Lindsey Vonn op HBO beschikbaar zijn. Op beelden moeten we helaas nog even wachten, maar dat zal enkel een kwestie van tijd zijn. Tot die tijd hebben we nog wel behind the scenes beelden van Lindsey Vonn die voor Sports Illustrated in een bikini rondwaggelt?

Foto: Red Bull

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws