Nieuws - 17 maart 2016   12:02 De eerste artiesten voor Dutchweek Festival 2016 zijn bekend!

Door:

De organisatie stuurde gisteren een bericht de deur uit met de vraag of het leuk zou zijn om de eerste artiesten bekend te maken en we kunnen je vertellen: Met een grote grijns werd die vraag met een ‘Jaa! Eindelijk!’  beantwoord en nu kunnen we je dus gaan verrijken met wat namen. Maarre, van wie is het zeker dat ze langs gaan komen in Val Thorens tijdens Dutchweek Festival 2016? 

De afsluitweek der afsluitweken komt stiekem steeds dichterbij gekropen en daar hoort natuurlijk het een en ander aan nieuws bij. De Road To Dutchweek 2016 heeft al een aantal edities gehad met Sunnery James en Ryan Marciano als meest verse in het geheugen, maar ook bijvoorbeeld Afrojack heeft dit seizoen z’n gezicht al eens laten zien achter de draaitafels van de 360 Bar en Malaysia!

Daar komt nog eens bij dat we al hebben mogen genieten van de verse trailer die Dutchweek Festival online heeft gezet, die zeker de moeite waard is om te bekijken. Daarvoor moet je even hierrrr klikken, maar al met al is het dus niet geheel vreemd dat de eerste artiesten bekend gemaakt zouden gaan worden, al blijft het wel erg fijn!

Nu zit je waarschijnlijk ongeduldig te wachten met de gedachte ‘alles leuk en aardig maar ik WIL NAMEN VAN ARTIESTEN ZIEN!’ waardoor we je niet langer op zullen houden, bekijk hieronder de eerste artiesten die langs gaan komen bij Dutchweek Festival 2016:

PHASE ONE! De eerste namen voor het Dutchweek Festival dit jaar zijn bekend: Benny Rodrigues, ROOG back 2 back met Erick…

Geplaatst door Dutchweek Festival op woensdag 16 maart 2016

Zoals je kunt zien hebben ze daar bij Dutchweek Festival zeker niet stilgezeten en dus kunnen we wederom wat bekende gezichten terug gaan zien in Val Thorens! Benny Rodrigues is bijvoorbeeld totaal geen vreemde van het festival en ook ROOG en Chris Rox hebben zich al meermaals laten zien waardoor het festival nu eigenlijk al niet meer fout kan gaan.

En dan moeten de rest van de artiesten nog bekend gemaakt worden! Wanneer dat zo ver is krijg je het uiteraard te horen, ben je nu overigens fan geworden en moet je er bij zijn? Klik dan hierrrr voor een complete reis met een scherpe prijs! Meer informatie over de Dutchweek? Klik dan hierrrr.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws