Freeride. Nieuws - 12 december 2019   13:32 De exclusieve Freeride World Tour ft SunGod ski bril is nu te koop

Door:

SunGod zit al een aantal jaar bij de Freeride World Tour en nu zijn ze gekomen met de Limited Edition SunGod x FWT20 Vanguards die van jou kunnen zijn!

Samenwerkingen, daar houdt de Freeride World Tour nog wel eens van. Zeker in samenwerking met Peak Performance hebben ze het een en ander aan kleding weten te combineren en we weten niet of je daar al van op de hoogte bent, maar die truien en dergelijke zijn wel erg nice te noemen. Mooie aan het verhaal is dat het én een mooie uitbreiding voor Peak Performance is én de Freeride World Tour heeft z’n eigen badass kleding te pakken.

Maar goed, we hebben het nu over kleding en daar gaat dit hele artikel niet over, dus bij deze is dat nu klaar. Op naar de goggles! SunGod, een Brits skibrillen merk die onder andere freestyle skier James Woods en Freeriders Anna Smoothy & Thomas Feurstein onder contract hebben staan, is al een aantal jaar de brillen leverancier voor de Freeride World Tour en dit jaar wordt dat alles nog even uitgebreid met een eigen lijn.

Ze noemen het dus de Limited Edition SunGod x FWT20 Vanguards en dat betekent dat het eh… Een wintersport goggle is. Ja, kijk, het blijft natuurlijk ‘gewoon’ een bril, maar het mooie aan dit verhaal is dat er maar vierhonderd worden verkocht. En inderdaad, dat maakt ‘m dan wel weer wat specialer!

Kosten voor deze bril zijn 135 euro en dat kan allemaal gekocht worden via deze link waar je even op moet klikken. Voor de specificaties van de bril kan je overigens ook terecht op de site van SunGod, welke weer achter diezelfde link als net zat.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride