Nieuws - 3 januari 2017   10:17 De goede voornemens voor 2017 van Lindsey Vonn: niet crashen!

Door:

Meer sporten, niet meer roken, minder drinken en toch wat vaker naar je oma gaan. Wees eerlijk, die goede voornemens voor 2017 ben je na twee weken alweer vergeten en dan zuip je weer als vanouds, rook je als een ketter en ligt die gloednieuwe pas voor de sportschool in de hoek. Voor Lindsey Vonn is het te hopen dat het anders loopt! 

Echt veel geluk heeft Lindsey Vonn al een tijdje niet meer gehad. Sinds 2013 is ze bijna harder aan het knokken tegen haar blessures dan dat ze kan vechten op de pistes! Ze is dan wel de meest succesvolle skiër ever, maar voor Lindsey is het einde nog lang niet in zicht.

Na een zware knieblessure wilde ze dit seizoen haar comeback maken en ze leek in hele goede vorm te zijn door dagelijks keihard te trainen, maar vroeg in het seizoen ging het weer mis. Een zware crash leverde haar een gebroken arm op waardoor ze er nu alweer een paar weken uit ligt. Haar revalidatie loopt tot dusver wel erg goed en ze hoopt zelf later in het seizoen weer aan te kunnen sluiten bij de rest van het veld.

Haar goede voornemen voor 2017 is dan ook heel simpel: niet meer crashen. Nu nog hopen dat zij zich hier wél aan kan houden! In haar persoonlijke leven gaat het in ieder geval allemaal een stuk beter nu ze ook nog eens aan het daten is, dus als de revalidatie eindelijk volledig afgerond is kunnen we waarschijnlijk gewoon weer heel veel vuurwerk van Lindsey Vonn gaan verwachten.

Bij de wedstrijden zal de concurrentie overigens niet mals zijn, landgenoot Mikaela Shiffrin rijgt namelijk de overwinningen aan elkaar en het lijkt alsof ze niet te stoppen is. Aan de training van Lindsey Vonn zal het in ieder geval niet liggen, die staat nog steeds dagelijks te beuken in de sportschool om zo fit mogelijk te zijn!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws