Nieuws - 14 september 2018   17:56 De kalender van Red Bull Crashed Ice 2019 is bekend

Door:

En ze zijn er zo te zien ook binnen no-time doorheen!

Want om maar meteen met de deur in huis te vallen: de hoeveelheid wedstrijden die ze bij Red Bull Crashed Ice dit jaar gaan verrijden blijft steken op drie. DRIE!? Ja, drie. Helaas is dat het getal waar we het mee moeten doen volgens de officiële kanalen van Red Bull Crashed Ice en eerlijk gezegd vinden we het compleet zaad dat dit het geval is.

Kijk, vier wedstrijden was al niet een hoeveelheid die we ambieerden, maar we geven ook meteen toe dat we niet de meest doorsnee kijker zijn. Voor ons mochten er wel zes wedstrijden aan de lijst toegevoegd gaan worden! Maar om nou meteen een wedstrijd te schrappen en het af te laten hangen van drie wedstrijden?!

Red Bull Crashed Ice

Nee, we zijn het er niet mee eens, maar zoals je hierboven ziet gaan het wel drie wedstrijden van formaat worden. Van Yokohama, Japan was natuurlijk al eerder bekend dat hij aan de kalender toegevoegd zou gaan worden en dan heb je nog Boston en Jyväskylä. Waarvan laatstgenoemde een must op de kalender was, anders hadden we de organisatie niet meer met droge ogen kunnen aankijken. Boston is daarentegen een compleet nieuwe en die moet dus de wedstrijden als Saint Paul en Edmonton ondersneeuwen met een track waar je bek van open gaat vallen. Ja, dat is nogal eens iets om je hard voor te maken!

Naja, we kunnen er toch niets aan veranderen en er zullen nu waarschijnlijk wel meer Riders Cup wedstrijden voorbij gaan komen, dus wat dat betreft is er genoeg te beleven. Maar toch… Drie wedstrijden… Nee, geef ons die vierde ook maar!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws