Nieuws - 2 oktober 2018   17:40 De kalender voor de Freeride World Tour 2019 is bekend!

Door:

Pak de agenda er alvast maar bij want de kalender ziet er heerlijk uit!

En je moet uiteraard je agenda erbij pakken om er zo voor te zorgen dat je écht niets mist van het aankomende seizoen van de Freeride World Tour. Want we kunnen je alvast vertellen: deze winter gaat de Freeride World Tour een aantal beestachtige wedstrijden voor z’n kiezen krijgen! In de goede zin van het woord dan he, want ze hebben (zoals je ondertussen wel moet weten) verschillende wildcards uitgedeeld en die atleten waren zeker niet de minste van het stel. Sterker nog, eentje loopt met de bijnaam SKIBOSS rond, dus ja… Dan weet je wel hoelaat het is.

Meer informatie over de wildcards en dergelijke vind je achter deze blauwe tekst, dan gaan we nu snel door naar de locaties waar we met de Freeride World Tour 2019 gaan neerstrijken. Dat zijn er dit seizoen vijf en stuk voor stuk geen onbekenden voor je. In ieder geval, als je het al eventjes volgt natuurlijk.

Voor wanneer je hierboven niet hebt gekeken:

19 – 26 januari 2019: Hakuba, Japan
02 – 08 februari 2019: Kicking Horse, Canada
22 – 28 februari 2019: Fieberbrunn, Oostenrijk
02 – 08 maart 2019: Vallnord-Arcalis, Andorra
23 – 31 maart 2019: Verbier, Zwitserland

En uiteraard is Verbier in Zwitserland de grote finale waar maar een select aantal atleten aan mee mogen doen. Wanneer je door het seizoen heen niet genoeg punten hebt verzameld dan nemen ze afscheid van je en mag je dit alles via de livestream gaan bekijken. Of hoe je ‘m ook zou willen bekijken. Anyway, wij zullen er ook dit jaar weer alles aan doen om de livestreams op tijd online te hebben staan, dus houd ons in de gaten zodat je niets mist van de Freeride World Tour 2019!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws