Nieuws - 21 oktober 2017   12:31 De kalender voor Red Bull Crashed Ice 2018 is bekend!

Door:

Trek je schaatsen maar weer uit de kast en begin maar met trainen want de complete kalender voor Red Bull Crashed Ice 2017/2018 is bekend gemaakt. Dit betekent én de Riders Cup én de grote wedstrijden met daarin Cameron Naasz, de gebroeders Dallago en Croxall. Dus, schrijf je mee in je agenda zodat je niets hoeft te missen?

Het seizoen gaat beginnen en uiteraard mag Red Bull Crashed Ice daar niet bij achterblijven. Ook dit jaar staan er weer een aantal wedstrijden op de planning waardoor we weer met grote ogen naar ons scherm mogen kijken. En dat doen we met alle plezier!

Want van zo’n parcours afknallen lukt ons nog wel, maar dan wel op onze eigen snelheid he… En niet zoals die atleten van Red Bull Crashed Ice natuurlijk. Verre van! Want waarschijnlijk komen we niet eens over de eerste hobbel heen omdat we al grandioos hard op onze plaat zijn gegaan. Maar goed, dat onderwerp laten we voor nu maar even voor wat het is.

Daarom gaan we maar snel door met de locaties die Red Bull Crashed Ice bekend heeft gemaakt en die zullen je bekend in de oren gaan klinken. Want eigenlijk is Edmonton de enige verandering in de kalender voor 2017/2018! En dat terwijl die locatie ook al op zichzelf geen nieuwe, onbekende locatie is.

Red Bull Crashed Ice

Zoals je merkt eindigen we gewoon weer in Canada, maar nu op een andere plek dan in Ottowa. Ondertussen zijn er nog een aantal Riders Cup wedstrijden waarbij Rusland blijkbaar vorig jaar ook goed is gevallen. Waar die wedstrijd verreden gaat worden moet je nog van ons krijgen, maar als je dit seizoen aan de bak wilt dan weet je in ieder geval waar je moet zijn op welke datum!

Wij zullen in ieder geval van alle vier Red Bull Crashed Ice wedstrijden verslag doen, inclusief livestream. Dus ook die datums mag je in je agenda noteren aangezien je ze zeker live wilt meekijken! Nu alvast meer bekijken over Red Bull Crashed Ice? Klik dan hierrrrr.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws