Nieuws - 26 maart 2018   9:30 De ManCan Beer Growler is dé manier om bier mee te nemen!

Door:

Bierflesjes in je tas gooien? Nah. Halve liter blikken dan? Pff, move over. Grote speler nemen gewoon een fust mee in een rugtas! 

Jawel, zo nu en dan moet je serieuze gear hebben voor je reizen! En een paar blikken bier in je tas flikkeren en hopen dat ze niet knappen als je een keer op je muil gaat in de sneeuw is natuurlijk een optie, maar niet bepaald de beste optie. De ManCan Beer Growler is de ultieme tool om bier mee te zeulen!

Niet dat we nu zeggen dat je maar moet gaan zuipen op de pistes, maar tussendoor even een break nemen en met je vrienden een pilsje pakken is toch wel even heel erg lekker, toch? Zonnetje op je mik en volop werken aan je goggle tan. Dat is wat je moet doen.

Om je bier in stijl te kunnen vervoeren kwamen we nu een geniale tool tegen. De ManCan Beer Growler klinkt niet alleen badass, het ziet er ook nog eens badass uit! Want dit apparaat is eigenlijk gewoon een minifust die je bij kan vullen. Hoe geniaal wil je het hebben? Het fust is gemaakt van stevig staal, dus een tik kan het ook makkelijk hebben als je dan toch op je muil gaat.

ManCan Beer Growler

In totaal kan je er ongeveer 2 liter bier in kwijt en er zit een speciale dop op die ‘m helemaal luchtdicht af kan sluiten, waardoor het koolzuur er in blijft zitten en de boel ook niet kan gaan sprayen als je ‘m een beetje rond shaket in je tas. Bovendien heeft de ManCan Beer Growler een dubbele wand, waardoor als het een soort thermosfles werkt en je pils dus ook nog koud kan houden. Geniaal, toch?

Je kan ‘m kopen voor 26 dollar,  wat neerkomt op ongeveer 21 euro. Verzending naar Nederland zit daar nog niet bij in, dus dat kan je nog wel een paar euro’s extra kosten. Hoe dan ook, een geniaal stukje gear, alleen al om hoe het eruit ziet!

ManCan Beer Growler

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

16 juni 2019

Zondag WTF #333

Al depressief, wetende dat de zomer nog heel lang gaat duren? We feel you. Tijd om de realiteit weer even te ontsnappen, het is WTF o’clock!  Lees Meer…

Meer Nieuws