Dé winterse lifestyle website van de BeNeLux!

Meld je gratis aan!

De ski’s van Jackie Chan kosten je meer dan €35.000!

Gepost op

Wat heeft Jackie Chan met skiën te maken? We hebben eerlijk gezegd geen flauw idee, maar er hangt wel een serieus prijskaartje aan. Een paartje gouden ski’s voor dik 35.000 euro? Kom maar door! 

Ken je ‘Foil’ nog? Ze hebben al eens eerder een setje gouden ski’s op de markt gegooid met een belachelijk hoog prijskaartje, maar blijkbaar waren die nog niet duur genoeg. Samen met Jackie Chan heeft het bedrijf een nieuwe ski op de markt gebracht die bijna vier keer zo duur is. En waarom? Omdat ‘ie de exacte specificaties heeft die Jackie Chan het liefste gebruikt. Of zoiets.

We wisten niet dat skiën ook een martial-arts ding is, maar als we deze teksten moeten geloven dan is Jackie Chan dus een serieuze skiër die ook wel iets zou moeten weten van die latten. Of dit ook daadwerkelijk het geval is laten we maar even in het midden, maar de ski’s zijn dus in ieder geval te koop! Ze maken gebruik van gecertificeerd Amaranto hout, gecombineerd met 14-karaats gouden accenten waaronder de bindingen. Het hout is overigens misschien nog wel het duurste aan de ski’s, aangezien dit een speciale soort is die na het zagen vrijwel volledig paars wordt. En dat zorgt natuurlijk weer voor een hele bijzondere look!

Deze look wordt doorgetrokken in de accessoires die bij de ski’s horen. Een paarse tas, gouden skistokken met paars leer. Als je deze set koopt dan krijg je een souvenir boek over Jackie Chan erbij en ook nog een certificaat die door Jackie Chan himself is getekend. Het hele setje is te koop voor $42.000, wat neerkomt op zo’n 35.000 euro. Aftikken maar!

Foil is in ieder geval erg trots op deze ski’s en zij geven aan dat het niet alleen een limited edition is, maar dat iedere ski weer anders is vanwege het handwerk dat er in zit en het gebruik van bijzondere houtsoorten. Er is maar een kleine oplage, dus als je een Jackie Chan original in huis wilt halen dan moet je snel zijn. Misschien nog een goed idee voor de kerstdagen?

Er zijn nog geen reacties. Je bent de eerste!

Reageer