Nieuws - 19 januari 2018   8:27 De UberHELI vliegt je rechtstreeks naar Kitzbühel!

Door:

Als je nog een extra beetje decadent wil doen tijdens de Hahnenkamm in Kitzbühel, dan heeft Uber de oplossing. Ze komen met de UberHELI om met één druk op de knop naar Kitzbühel te vliegen! 

Als echte decadente skiliefhebber ga je natuurlijk naar het meest fancy event van Oostenrijk en dat doe je niet door de auto te pakken. Vliegen, in bij voorkeur een privéjet, dat is dé manier! Maar ja, dan sta je in München of Salzburg op het vliegveld. En dan? Je kan niet zo maar even een taxi pakken. Dat is niet decadent genoeg!

Uber heeft daarom voor de Hahnenkamm de UberHELI in het leven geroepen. Via de normale Uber app kan je dan een helikopter inroepen die je direct en supersnel naar Kitzbühel gaat brengen, zodat jij direct op de Streif kan staan.

Aan zo’n supersnelle rit hangt natuurlijk een prijsje. Salzburg naar Kitzbühel kost je 2.115 euro en München naar Kitzbühel 3.100. Maar! Als je met je MasterCard betaalt krijg je wel 10 euro korting op je volgende ritje. Schappelijk, toch?

De heliritjes zijn beschikbaar tussen vandaag (19 januari) en zondag 21 januari. Als je de afterparty’s op zondag nog mee wil maken zal je dus zelf een andere heli moeten zien te fixen. Het fixen van een heliritje werkt in ieder geval niet anders dan een normale Uber, je tikt ‘m gewoon aan in de app. Wel opletten dat ze zeker weten de goeie hebt, voordat je het weet betaal je je blauw aan heli terwijl je een taxi wilde!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Heb je de countdown aanstaan totdat de terrassen weer open mogen? Dat snappen we heel goed. Om dit lange weekend door te komen hebben we in ieder geval weer een dosis WTF voor je klaar gezet! Lees Meer…

Meer Nieuws