Nieuws - 29 maart 2016   15:17 Deelnemers en course van Suzuki Nine Knights 2016 zijn bekend!

Door:

De vrouwen hebben zich een aantal dagen geleden mogen uitleven in Serfaus-Fiss-Ladis toen de organisatie daar een enorm kasteel had neergezet en nu zijn de heren aan de beurt om van zich te laten horen. Of nouja, heren. We moeten eigenlijk ridders zeggen natuurlijk! Vanaf vandaag gaat het hele feest van start dus laten we snel even gluren hoe de creatie er dit jaar uitziet en wie er bovenaan de course staan!

Ieder jaar is het weer een verrassing met wat voor creatie de organisatie nou toch weer op de proppen gaat komen en we kunnen je alvast verklappen: het is een hele bijzondere! Dit bleek overigens niet de enige verrassing van het jaar te zijn aangezien we je bij deze kunnen vertellen dat ze niet meer in Livigno zitten, maar wel in Watles, Italië!

Hierover had Nico Zacek, founder van dit event, het volgende te zeggen. “Met een nieuw concept voor het event vonden we het ook tijd om een nieuwe resort partner te gaan zoeken. Begrijp ons niet verkeerd, Mottolino Fun Mountain in Livigno was echt een super host voor Nine Knights en ik kan iedereen aanraden om daar eens heen te gaan! Maar goed, nu zijn we neergestreken in Watles wat in de Venosta Valley in Zuid-Tirol ligt en ook zij zullen ons bij alles ondersteunen.” Aldus een zeer tevreden Zacek.

Concept

Je las het toenet al in de tekst en uitleg die Nico Zacek gaf, er gaat dit jaar namelijk een nieuw concept geïntroduceerd worden! Het kasteel is dit keer even uit de roulatie gehaald maar zal naar alle waarschijnlijkheid volgend jaar weer terugkomen. Dit jaar staat dus een missie op het programma en deze missie heet ‘The Perfect Hip’! We kunnen dus aankomende week aardig wat hoogte records verwachten en dat alles gebeurt op deze hip:

Nine KnightsNine Knights

Uiteraard hebben we ook nog wat bewegende beelden voor je op weten te snorren dus klik snel hieronder op play voor de eerste update van de organisatie!

Is this the biggest Hip ever built?

Video update: Is this the biggest Hip ever built? Suzuki Nine Knights kicks off tomorrow!Schneestern, F-TECH SNOWPARKS, PistenBully,

Geplaatst door Nine Knights op maandag 28 maart 2016

De deelnemers:

Ook met betrekking tot de deelnemerslijst mogen we eigenlijk nooit klagen en dat zullen we ook dit keer zeker niet doen! Grote verrassing hier is toch wel Jon Olsson, gaat hij het voor elkaar krijgen om iedereen sneeuw te laten happen?

Ski:

– Bene Mayr
– Joffrey Pollet-Villard
– Jules Bonnaire
– Taylor Seaton
– David Wise
– Christof Schenk
– Jon Olsson
– Jacob Wester

Snowboard:

– Sebbe de Buck
– Simon Gruber
– Christian Haller
– Peetu Piiroinen
– Heikki Sorsa
– Werni Stock
– Seppe Smits

Zoals je ziet zijn we met de BeNeLux ook weer goed vertegenwoordigd en wel door de aanwezigheid van Sebbe de Buck en Seppe Smits! Gaan ze net zoals vorig jaar weer hoge ogen gooien? We zijn benieuwd! Kijk hieronder nog even de trailer van het aankomende feest want hij is badass:

Is this the biggest Hip ever built?

Video update: Is this the biggest Hip ever built? Suzuki Nine Knights kicks off tomorrow!Schneestern, F-TECH SNOWPARKS, PistenBully,

Geplaatst door Nine Knights op maandag 28 maart 2016

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws