Nieuws - 1 december 2016   17:30 Dew Tour 2016 verwelkomt HEAD als eerste merk voor Team Challenge

Door:

De Dew Tour 2016 begint steeds dichterbij te komen en daar hoort uiteraard ook bij dat er steeds meer nieuws naar buiten komt. Zo ook met betrekking tot de Team Challenge die ze dit jaar voor het eerst in het leven hebben geroepen en HEAD is het eerste merk die zich meldt met twee namen die hen richting de overwinning moeten stunten!

Toen er voor het eerst naar buiten werd gebracht dat Dew Tour 2016 er eentje zou gaan worden die niet te vergelijken was met de afgelopen edities gingen de geruchten natuurlijk al grandioos door de keet heen. Niet vanwege de course en de atleten, want die waren eigenlijk al best wel snel bekend, maar wel vanwege de Team Challenge!

Hierin was er eerst nog de vraag wie van de merken zich zou gaan mengen in het hele verhaal, maar nadat ook dat bekend was ging Dew Tour nog maar even gezellig door. Zij vroegen namelijk ook nog eens aan die merken om twee specialisten aan te wijzen die hun merk mogen gaan vertegenwoordigen!

Wanneer je een beetje normaal kunt nadenken, de wedstrijden een beetje volgt én onze artikelen leest dan weet je ook wie er een aardige kans maken om de strijd aan te gaan. Maar liefst zes merken hebben uiteindelijk een invitatie gekregen en HEAD Ski’s mag dus bij deze het spits afbijten. Maarre… Wie heeft HEAD nou eigenlijk gekozen om hen naar die eerste plaats te stunten?

Na enig beraad kwam HEAD tot de conclusie dat niemand minder dan Evan McEachran en Jesper Tjäder de uitgekozene zijn voor deze taak en zo zijn de eerste twee namen bekend geworden. Grote vraag is nu dus wel welke atleten er nog meer namens hun merk naar voren geschoven worden! Hoe dan ook, de kop is er af en we zijn enorm benieuwd naar de rest. Uiteraard hoort er bij nieuws anno 2016 ook nog eens een video dus die kan je hieronder bekijken. Zit jouw favoriet er bij of had je liever iemand anders namens HEAD zien meedoen?

Bron:

Foto: Dew Tour      

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws