Nieuws - 8 februari 2019   18:21 Deze 12 looks moeten direct verbannen worden op de pistes

Door:

We zijn absoluut niet van de fashionpolitie, maar ook in de sneeuw zie je toch dagelijks dingen die écht niet meer kunnen en dus moet je deze looks direct in de kliko gooien! 

1. De felgekleurde onesie

Je leeft niet meer in de jaren ’80 en tenzij je Der Rudi heet kom je zo ook de bar niet binnen. Zullen we die trend dus ook even lekker in de ’80’s laten?

2. De Beardo

HAHAHA HIJ HEEFT EEN MUTS MET BAARD HAHAHA! Oké, tien jaar geleden was ‘ie grappig, nu niet meer. Wordt een echte vent en pers een verse houthakkers baard uit je kin!

3. Mutsen met haar

WIntersportlooks

Die Eisbär mutsen, je kent ze wel! Waarschijnlijk draagt je pa ‘m nog steeds omdat ‘ie zo lekker zit. Geef ‘m een helm, of een fatsoenlijke muts, maar van deze moet hij afscheid nemen.

4. De spijkerbroek

Waarom. WAAROM! WAAROM?! Skiën of snowboarden in je spijkerbroek? Het is ijskoud en als je één keer op je plaat gaat ben je zeiknat. Koop een fucking skibroek man, desnoods eentje van de Action!

5. De broek in de ski/snowboardschoenen

Kijk, een skibroek heeft brede pijpen omdat ze gemaakt zijn om over je ski of snowboardschoenen heen te gaan. En dat dingetje met elastiek eronder? Die is dus gemaakt om de sneeuw uit je binnenschoen te houden. Doe die broekspijpen dus niet in je skischoen, dat zit alleen maar zwaar verrot!

6. Bontjassen

Tenzij je de bad guy uit een Bond film bent heb je niks te zoeken in een bontjas. Zelfs als je alleen maar loopt te paraderen op het terras zie je er niet uit.

7. De neppe goggle tan

Werk net zoals ieder ander KEIHARD aan je goggle tan! Geen gelul met van die zonnebanken of spray tan. Je goggle tan moet je verdienen!

8. Harige moonboots

Wintersportlook

Moonboots zijn al dood en verderf in schoenvorm, maar als je ze dan ook nog met een soort bontlaag eroverheen draagt? Dan is het helemaal klaar. Gewone schoenen doen het prima hoor, je staat toch geen uren in de sneeuw. En als dat wel het geval is, schakel dan toch maar over naar normale moonboots. Worst case scenario zullen we maar zeggen.

9. Vizierhelmen

Wintersportlook

Daar komt ‘ie hoor, de 40-jarige die denkt dat hij eruit ziet als The Stig! Een snelle planga, maar dan anders. Gewoon niet doen, een losse goggle staat veel mooier en is ook nog eens veel praktischer omdat je je lens kan wisselen. Plus, je gaat er toch niet sneller van skiën!

10. De dieren onesie

We snappen dat je met je vriendengroep graag een dagje gek wilt doen en dus in een koala onesie van de pistes af wilt gaan, maar je bent zo origineel als een natte vaatdoek. Ga dan voor een look die echt niemand gebruikt!

11. Oorwarmers

Als je in de bergen bent heb je drie opties om je hoofd warm te houden: muts, cap of helm. Oorwarmers zijn gemaakt voor kleine meisjes met staartjes die schattig op een schoolfoto moeten staan, of zoiets. Niet voor een volwassen persoon die een beetje kou aan z’n oren heeft. Zet een muts op man! Overigens hebben mooie vrouwen voor deze een vrijbrief, want tja… Mooie vrouwen.

12. Hoofdband van bont

In de categorie ‘paraderen op het terras’ is de combinatie van een iets te duur pak samen met een hoofdband van bont blijkbaar steeds populairder aan het worden. Je ziet er nog steeds idioot uit en iedereen weet dat je écht niet in St. Moritz zit voor de geweldige pistes. Maar hey! Zo iemand krijg je wel zo ver dat ‘ie een fles champagne van €300 per stuk gooit bij de bar.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws