Nieuws - 30 januari 2016   14:29 Deze 6 platen zijn dé après-ski nummers van 2016!

Door:

Zet je speakers maar weer asociaal hard en begin alvast met het oefenen van de songteksten want na je avonturen in de sneeuw moet er natuurlijk gedronken worden! En dat doe je nooit alleen en al helemaal niet zonder foute muziek, dus hebben wij dé après-ski platen van 2016 voor je opgezocht. Deze ga je vaak horen tijdens dit wintersportseizoen! 

Tijd om volle bak in de partymodus te komen want zeg nu zelf, zodra je deze muziek hoort ben je toch weer helemaal klaar om mee te hossen in je skischoenen? Een wintersportvakantie zonder après-skiën is gewoon niet compleet en dus kan je maar beter zorgen dat je alvast weet wat er gedraaid gaat worden. Des te harder je mee kan schreeuwen onderaan de pistes om die ene Heidi of Rudi te versieren! Dus, welke après-ski hits ga je dit jaar gegarandeerd heel veel horen?

Hans Entertainment ft. Finger & Klader – Hoch die Hände – Wochenende

Een megahit in Duitsland, afkomstig van Hans Entertainment. Deze video ging bij onze oosterburen in rap tempo rond op Facebook en sindsdien is het in Duitsland en Oostenrijk een echt begrip te noemen. Raar is het niet, het is ook gewoon een lekkere beat! De tekst in is ieder geval niet al te lastig te noemen, als je “Hoch die Hände, Wochenende” keihard kan meeschreeuwen dan ben je eigenlijk al halverwege. En als iedereen een flinke hoeveelheid bier op heeft horen ze de rest van de tekst toch niet meer.

Rick Arena ft. Dj Düse – Radler ist kein Alkohol

Een deuntje dat iedereen wel kent en dan ook nog eens schreeuwen dat Radler geen alcohol is. Als dit geen après-ski is! Want zeg nu zelf, Radler is niks anders dan citroenwater dat net doet alsof het bier is. En tijdens de après-ski moet er gedronken worden!

Mickie Krause – Biste braun, kriegste Fraun

Eigenlijk is dit een hele foute Duitse zomerhit, maar de plaatjes van Mickie Krause doen het ook altijd heel erg goed in de sneeuw. Zelfs als het over een strand gaat! Pak dus maar zo snel mogelijk zoveel uren onder de zonnebank want als we Mickie mogen geloven krijg je gegarandeerd vrouwen als je bruin bent. Of je moet gewoon aan komen zetten met een epische goggle face natuurlijk!

Rombai – Adios

Spaanstalige muziek tijdens de après-ski? Jazeker! Adios van Rombai ga je zeker weten horen deze winter, ondanks het feit dat de Spaanse taal geen donder te maken heeft met wintersport. Als je naar de video kijkt snap je wel waarom en ze hebben dat Latino stijltje lekker samen weten te voegen met de echte après-ski sound. En hey, een keertje de heupen wiegen op een rustig nummer is ook niet erg, toch?

Peter Wackel – Die Nacht von Freitag auf Montag

Peter Wackel is één van de allergrootste helden van de après-ski muziek en ook dit jaar heeft hij weer z’n best gedaan. In Mayrhofen is dit nu al dé hit van 2016 en ook in de andere skigebieden wordt hij zo’n beetje grijsgedraaid. Deze songtekst moet je dus écht uit je hoofd kennen!

Helene Fischer – Atemlos durch die Nacht

Als we een plaat op moeten noemen die je heel veel gaat horen, dan is het deze wel. De nieuwe plaat van Helene Fischer is een doorslaand succes in Duitsland en Oostenrijk, waar ze zelfs de eerste plek in de top 40 heeft weten te halen. Het is misschien geen klassieke après-ski plaat, maar lekker is ie wel.

Klassiekers

Goed, de nummers die hierboven staan zijn de nieuwe platen die je veel gaat horen, maar daar blijft het natuurlijk niet bij. Klassiekers worden niet voor niets klassiekers genoemd en ook die komen gewoon voorbij deze winter. Hieronder hebben we alvast een paar van deze plaatjes neergezet, de rest kan je hierrr vinden!

Mickie Krause – Ich bin Solo

Udo Jürgens – Aber bitte mit Sahne

Sound Convoy – Hey wir wolln die Eisbärn sehn

Nu zijn we natuurlijk wel enorm benieuwd naar jouw favoriete nummer tijdens de après-ski, dus laat je horen in de reacties hieronder en/of op Facebook en Twitter!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws