Nieuws - 31 maart 2019   15:26 Deze artiesten zijn bevestigd voor Dutchweek Festival 2019 in Val Thorens

Door:

Dat zijn er én een best aantal én er zit heerlijke kwaliteit tussen want van billen schudden tot techno van de bovenste plank, Dutchweek Festival 2019 in Val Thorens heeft het de aankomende editie te bieden!

Dutchweek Festival had al in de afgelopen periode een aantal artiesten openbaar gemaakt en nu pakken ze wederom gezellig door. Sommige zijn verser van de pers dan de andere, maar boeiend, we willen ze gewoon stuk voor stuk even aan je voorstellen!

Zo heb jij weer alles in één lekker artikel en ben je weer up to date en in dat geval zijn wij ook weer blij. Want je weet toch hoe erg we het op prijs stellen wanneer je blij bent?

Oh, niet? Mmm, dan moeten we het daar maar eens een andere keer over hebben. Voor nu staan er in ieder geval een aantal lekkere namen op je te wachten en we beginnen bij een geniale:

Yep, Bizzey zal de nodige billen laten schudden en voetjes van de vloer krijgen aangezien hij gewoon langskomt in Val Thorens én ook Shermanology is aanwezig! Zorg er dus maar voor dat je je A game meeneemt in je koffer, het gaat namelijk een bruut feest worden. Maar! Bizzey en Shermanology zijn enkel één van de namen die richting de Franse sneeuw gaan komen aangezien ook Billy the Klit is bevestigd!

Oehlala, dat is wel echt goed nieuws te noemen en als we snel verder kijken zijn het Jewelz ‘n Sparks én Luuk van Dijk die een duit in het zakje doen voor een episch feestje. Is dat lekker of is dat lekker?

Dat is inderdaad erg lekker en wij zijn blij! Wanneer ze overigens langs gaan komen en waar is nog even niet bekend, maar als dat wel het geval is dan hoor je dat van ons. Dutchweek Festival 2019 heeft namelijk vier verschillende locaties waar je ondertussen kan feesten en daarmee genoeg mogelijkheid. Kaarten moet je er wel even voor kopen, ook al ben je dan meteen voor de hele week ready to go. Meer informatie vind je hierrrr.

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

2 augustus 2020

Zondag WTF #390

Een dikke vette hittegolf en de winter is nog lang niet in zicht. Deze zomer duurt toch wel heel erg lang zo. Wist je dat husky’s eigenlijk hele grote mietjes zijn?  Lees Meer…

Meer Nieuws