Nieuws - 17 januari 2020   20:41 Deze atleten ga je terugzien bij X Games Real Snow & Real Ski 2020

Door:

Er gingen her en der al wat geruchten de rondte en nu is het toch echt officieel. Deze snowboarders en skiërs ga je terugzien met een videopart tijdens X Games Real Snow 2020 of X Games Real Ski 2020 en newsflash: er zit wederom een Nederlander bij!

Dit zijn de betere berichten, aangezien deze reeks van X Games jaar in jaar uit ervoor zorgt dat er bangers afgeleverd worden. Daarnaast krijgen we shots voorgeschoteld van atleten die we normaliter niet of nauwelijks in het wedstrijdcircuit terugzien en dat maakt het nog specialer dan dat deze X Games Real Snow & Real Ski eigenlijk al is.

Vorig jaar was het Will Smith die samen met Tim Schiphorst de Nederlandse eer hoog hield bij de X Games Real Snow 2019 contest en zoals gezegd is er dit jaar eveneens een Nederlander terug te vinden. Zijn naam? Jesse Augustinus!

Augustinus was al bij Rock A Rail 2019 lekker bezig en dat alles kan nu doorgezet worden in een vers X Games Real Snow part. Hoe dat gaat, gaan we later zien want dat alles staat nog niet op internet, maar de concurrenten van Jesse Augustinus zijn Mark Wilson, Zak Hale, Rene Rinnekangas en Craig McMorris. Concurrenten waardoor dit een ‘omg dit gaat echt een zieke X Games Real Snow’ editie worden. Enige is dat we maar vijf atleten tellen, waar we dachten dat er normaliter zes zouden zijn.

Wat betreft de skiërs is er een zestal atleten uit de mouw geschud waar we vrolijk van worden, want aan creativiteit bij bijvoorbeeld een Noah Albaladejo of Jesper Tjäder geen gebrek. Grote afwezige is Phil Casabon, die door een blessure X Games Real Ski aan zich voorbij moet laten gaan. Check de hele lijst hieronder en als de video’s online staan hoor je van ons, wie is jouw favoriet?

Real Ski:
Jake Mageau
Alex Hackel
Emile Bergeron
Jesper Tjäder
Noah Albaladejo
Sam Zahner

Real Snow:
Rene Rinnekangas
Craig McMorris
Jesse Augustinus
Mark Wilson
Zak Hale

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Meer Nieuws