Nieuws - 20 juli 2018   11:11 Deze atleten hebben de Freeride World Tour 2019 wild card gekregen

Door:

Er was al één wild card weggegeven, maar zo te merken waren ze er bij de Freeride World Tour nog niet klaar mee. Maar liefst zeven atleten hebben ‘m gekregen, benieuwd wie?

Nouja, er waren eigenlijk twee wild cards al weggegeven, maar van die twee was er eentje die er met kop en schouders bovenuit stak. Tanner Hall is namelijk degene die zich komend seizoen vaker aan de start gaat melden dan ooit te voren en wij zijn rete benieuwd hoe dit af gaat lopen… We weten namelijk niet of je de afgelopen tijd de Instagram story’s van de SKIBOSS een beetje in de gaten hebt gehouden?

Daar komt namelijk eens in de zoveel tijd dermate veel vette shots op je scherm voorbij dat je bek er van open valt. No bullshit. Tanner Hall laat daar namelijk soms wat shots zien van z’n nieuwste project en als dat is wat we kunnen gaan verwachten van ‘m… Dan mag de rest van het ski veld zich alvast gaan voorbereiden! Maar goed, het niveau bij de heren ski categorie is er anders ook wel eentje van wereld niveau, dus ze zullen zich vast en zeker van zich laten horen.

Okay, genoeg geouwehoerd, tijd om de namen bekend te gaan maken. Het zijn er zoals je ondertussen uit de intro weet zeven stuks, waarvan twee blessure wild cards en vijf seizoen wild cards. Maakt het verschil? Neuh, maar de blessure wild cards zijn voor mensen die door een blessure uit de Freeride World Tour zijn gegaan en daardoor voor dit seizoen te weinig punten hebben. Bijvoorbeeld. Of atleten die we het seizoen moesten missen. Of langer, maar feit blijft dat ze al wel een keer hebben meegedaan aan de Freeride World Tour!

Over wie we het dan hebben? Carl Regnér, ski mannen, had z’n pols gebroken tijdens de 2018 wedstrijd in Japan, waar Jackie Passo, ski vrouwen, weer terug is na een knie blessure die ze opliep door een crash tijdens de Verbier Xtreme 2017. Door naar de andere atleten, waar we Drew Tabke, Aymar Navarro, Maude Besse, Fabio Studer en Wakana Hama voorbij zien komen. Stuk voor stuk zijn het namen die je wel bekend in de oren moeten klinken, aangezien ze allemaal door de jaren heen wel het een en ander gepresteerd hebben.

Al met al dus ondertussen een aardige hoeveelheid atleten die al zekerheid hebben voor komend seizoen. Denk jij dat de winnaar er eentje van deze gaat worden?

Bron:

Foto: DDAHER - Freeride World Tour

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

16 juni 2019

Zondag WTF #333

Al depressief, wetende dat de zomer nog heel lang gaat duren? We feel you. Tijd om de realiteit weer even te ontsnappen, het is WTF o’clock!  Lees Meer…

Meer Nieuws