Nieuws - 10 januari 2019   20:00 Deze atleten hebben een Freeride World Tour 2019 wildcard gekregen

Door:

Wanneer je dacht dat iedereen op de startlijst al bekend was komt de Freeride World Tour nog eens met twee atleten op de proppen die mee gaan strijden om de overwinning!

De organisatie had in mei van vorig jaar al bekend gemaakt dat niemand minder dan SKIBOSS Tanner Hall aan de Freeride World Tour 2019 gaat meedoen en dat bleek het startschot voor meer nieuws. In Juli kwam het nieuws naar buiten dat er maar liefst zeven atleten een wildcard zouden gaan krijgen, waar we in september op nieuws konden rekenen dat Victor De Le Rue zich eveneens aan de startgate mag gaan melden.

Was dat alles? Nope! Lorraine Huber, de Freeride World Tour kampioen van 2017, maakte eind september bekend dat ze niet meer mee gaat doen aan de FWT en daarmee de wedstrijden vaarwel zegt en toen was het feest compleet. Dachten we, aangezien Travis Rice nog even om de hoek kwam kijken met de tekst dat hij in Japan aan de Freeride World Tour gaat meedoen!

Freeride World Tour

Je snapt het hopelijk nu een beetje dat we een slag om de arm houden met teksten dat de deelnemerslijst volledig is en dit komt mede omdat we nu de Japanse Taisuke Kusunoki en de Canadees Logan Pehota mogen verwelkomen. Beide atleten zullen een ticket krijgen, Kusunoki voor de eerste en Pehota voor de tweede stop van de Freeride World Tour.

Kusunoki is overigens geen onbekende naam in de Freeride World Tour, aangezien hij vorig seizoen ook al meedeed in de FWT als seizoens wildcard. Logan Pehota kan je kennen van z’n vader, Eric Pehota, die we wel onder de big mountain legends kunnen scharen.

 

Fotocredit: D. Daher voor Freeride World Tour

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

WTF

16 juni 2019

Zondag WTF #333

Al depressief, wetende dat de zomer nog heel lang gaat duren? We feel you. Tijd om de realiteit weer even te ontsnappen, het is WTF o’clock!  Lees Meer…

Meer Nieuws